Witam, z ciekawości chcąc sprawdzić ile jest fanów wszystkich "STEP -up"ów proszę o wpisywanie się na listę w kolejności. pierwsza osoba 1, druga 2, trzecia 3 itd. ewentualnie z krótkim uzasadnieniem.
Osobiście nie jestem wielkim fanem tego filmu, choć całkiem przyjemnie się go ogląda.
też jestem fanką filmów ' Step Up '
urzekają mnie tancerze, choreografie....muza niekoniecznie, bo takiej nie słucham
w każdym razie taniec to piękna rzecz, sama kiedyś tańczyłam i dlatego też wpisuję się również ;)
oczywiście mogę się też podpisać ;D seria Step up to najlepsze filmy taneczne! ;D Ale ja bym liczenie przeciągła bo właśnie po premierze pojawi sie tu tabun fanów, którzy będą oceniać te część ;]
Dołączam się. Może nie jestem największą fanką, ale lubię czasem wrócić sobie do tego filmu :) Nie mogę się doczekać 3 części
Oczywiście wpisuję się i czekam na 7 sierpnia( premiera 6), bo wybieram się do kina
Też się wpisuje... niedawno zaczęłam tańczyć w zespole i to w części za sprawą tych filmów :D
uwielbiam takie filmy, a obie części są świetne i z utęsknieniem czekam na następną część :)
Kocham Step-up wiec się wpisuję. Czekam z niecierpliwością na premierę. coś czuje, że to bedzie najlepsza część.!!