aktorka grająca camilie (ta dziewczyne moose'a) czy jak jej tam ,w pierwszej czesci step up grała tą dziewczynke , która mieszkała z taylorem (czy jak mu tam, chodzi o channinga tatuuma) i była jego (jakby) siostra.
w drugiej czesci na kilka scen pojawił się taylor , rozmawiający z Andie ( główna bohaterka II czesci) o tym jaką dostaje szanse , ze dziekuje jej matce ze sie nim zaopiekowała wczesniej , i teraz kiedy jej matka nie zyje, zeby nie marnowała szans itp. czyli wyszło na to ze ona jest tą dziewczynką z pierwszej czesci, jego siostra , tylko dorosłą a jtaylor mieszkał z nią i jej matką.
a teraz w 3 czesci pojawia sie ta sama aktorka która grała w 1 czesci ta dizewczynke , jest dorosła , i nie kontynuuje tej postaci z drugiej czesci. troche to bez sensu.
nie wiem czy to zrozumiałe , mam nadzieje ze tak , moze wie ktos o co chodzi ?
też tego nie rozumiem. w pierwszej części nie było nawet wspomniane jak ona się nazywa
a przecież już wtedy ta kobieta co wychowywała ją i Taylera nie była ich matką.
z kolei w drugiej części Andy, mówi że jej matka zmarła jak miała 16 lat, więc ta dzieczynka z pierwszej cześci i Andy to dwie inne postacie.
w Step-up 3D wychodzi na to, że Moose i Camille znają się od dawna i chodzili razem do liceum, a w drugiej jej nie było.
podsumowując to raczej niedopatrzenie twórców.
w 3 części niema Andy tylko jakaś nowa dziwczyna a aktorka jest troche podobna i tyle !!!
Nie, nie, nie! Camille z 3 części jest rodzoną siostrą Tylera ze Step up , nie wiadomo czemu nie było jej w liceum MSA w dwójce. natomiast Andie to znajoma Tylera z sąsiedztwa. Jej matka zmarła gdy Andie miała 16 lat i wychowała ją ciotka, przyjaciółka jej matki, natomiast Camille i Tyler jako rodzeństwo trafili do jednej rodziny zastępczej być może wychowywała ich matka Andie (Camille miała wówczas mniej niż 16 lat co też wyklucza, że te dwie dziewczyny to ta sama osoba). Camille z jedynki i trójki to ta sama dziewczyna, siostra Tylera (gra ją w obu filmach Alyson Stoner) Clear?
nie napisałabym tego lepiej MarzenaS - masz racj, tez się nad tym zastanawiałam i doszłam do tych samych wniosków. Prawde główkowanie nad drzewem genealogicznym bohaterów było ciekawsze niż sam film ;)
He he dokładnie :) A trzeba było trochę się nagłówkować żeby to poskładać do kupy :) Pozdrowienia.
też o tym myślałam, ale gdyby tak było to Andie powinna byc pokazana w pierwszej części a Camille w drugiej... mogli to dokładniej wytłumaczyć... no ale z drugiej strony każdy może sobie teraz stworzyć własną wizję rodziny tylera
Wydaje mi się, że Alyson Stoner (Camille) wyglądała jeszcze zbyt młodo aby zagrać w drugiej części, oba filmy powstały w krótkim odstępie czasu, natomiast w fabule było to już jakiś czas póżniej (Tyler był po szkole), więc "wymyślili" Andie. Ja także dostrzegam luki w logice tego schematu, ale nie można dojść do innych wniosków. Pozdrawiam