PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477990}
6,9 70 tys. ocen
6,9 10 1 70103
4,9 10 krytyków
Step Up 3D
powrót do forum filmu Step Up 3D

byla w zwiastunie OWN STEP fajnie pasowala ale w filmie jej nie bylo;((
a teledysk zrobili niezly , na soundtracku jest a w filmie niccc

użytkownik usunięty
domis3

Nie bylo w filmie tez kilka scen z Natalie,gdzie jest w fioletowej kurtce. usuneli?

ocenił(a) film na 9

byc morze wlasnie tego mi brakowalo :( no i troche malo muzy a w zwiastunie byly inne piosenki gdzie OWN STEP :( szkoda :P ale za to fajnie bylo druga runda tych pokazów taka piosenka leciala starsza ale tytul zapomnialam;(

użytkownik usunięty
domis3

Pocieszam sie mysla,ze usuniete sceny beda na dvd. :)

użytkownik usunięty

Ach. i nie bylo tej sceny poczatkowej,co w zwiastunie byla. Gdzie Luke nagrywa Natalie kamera i ona tak sie fajnie usmiechnela. :) Lubie ta dziewczyne.

ocenił(a) film na 9

a ja bym chciala znalesc piosenke ze zwiastunu 0:13 :( w filmie jej nie bylo taka fajna muzyczka wie ktos ?? , ty rumianeslowa ?

użytkownik usunięty
domis3

Niestety,nie mam pojecia. :( Tez jej szukam.

ocenił(a) film na 9

szkoda ale ogolnie film fajny i przyjemnie sie ogląda ;) a milo wspominam wyjscie z kina - mega burza :P

Nie było paru scen.To prawda. Np. nie było tez tej co Nat trzęsie tyłkiem w sali boom boxów i tak tak macha ręka.Mma nadzieje, że zrozumiecie;P

użytkownik usunięty
mejaczek

XDD aha.

ocenił(a) film na 9
mejaczek

kurde no nie bylo z tyłkiem ! buu : ( i nie bylo muzyczki ze zwiastunu (13 sek) tym sie zawiodlam :( ale reszta ok:)

domis3

było kawałek jak Luke swój film sklejał do kupy to przez moment było to;p tez szukałam i w końcu znalazłam ta scenę za którymś razem ;)

ocenił(a) film na 9
sylwqa

w jakiej minucie ? ;DD plisss

użytkownik usunięty
domis3

Kurcze. Niestety nie pojde 2 raz do kina na Step Up 3D. ;( W Heliosie w Gorzowie Wlkp. juz go nie graja. :(