PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477990}
6,9 70 tys. ocen
6,9 10 1 70103
4,9 10 krytyków
Step Up 3D
powrót do forum filmu Step Up 3D

wg mnie

ocenił(a) film na 8

a wg mnie to była najlepsza z tych 3 części:)

użytkownik usunięty
Kelia

Bez watpienia. :)

ocenił(a) film na 8

ja tez tak uważam... chyba Cię lubię Rumianeslowa ;)))

bella3

No co Wy..

ocenił(a) film na 8
r_x_2

A Ty?

bella3

Dla mnie ta część była gorzej niż porażką. Oprócz muzyki, fajnych bliźniaków, i Moose'a nie podobało mi się tam nic.
Pierwsze dwie części miały w sobie coś, tą częścią strasznie się rozczarowałam.

ocenił(a) film na 8
r_x_2

Naprawdę? nie wiem czemu? dla Ciebie 1 jest lepsza niż 3??

użytkownik usunięty
bella3

1 ? ;O dalam 6 ze wzgledu na to,ze uwielbiam filmy o tancu. Ale fabula 1 byla strasznie durna i nudna. :P

bella3

1 jak i 2... Co w 3 było lepszego według Ciebie?
Dla mnie chyba tylko muzyka...:)

użytkownik usunięty
r_x_2

muzyka i fajna fabula. ;) poza tym,ten film ocenia sie przede wszystkim patrzac na taniec.

ocenił(a) film na 8

dla mnie wszystko, jakość, kolory, muzyka tez, ale mniej, i ogolnie że nowsza i lepsza fabuła...ale to moje zdanie

i jakość wiecej tańca, jak dal mnie idiotyczne było dadanie zabicia tego młodego w 1 czesci to w ogolnie mnie zbiło z tropu, nie wiem po co dali tam tą scene nie wiem jaki to mial zwiazek z fabułą...

użytkownik usunięty
bella3

ja wlasnie przede wszystkim dalam 6 step up 1 za to,ze watek ze smiercia brata i przezywanie tego murzyna. :P tak to bym dala 4. I taniec byl fajny. ; )

No i właśnie... Było dużo, bardzo dużo tańca. Tylko nie wiem czemu wydawał mi się on taki nierealny, a niektóre ruchy nawet komputerowe.. Zraziło mnie to. Chyba, że to taki marny efekt 3D, nie wiem...:)

ocenił(a) film na 8
r_x_2

no nei wiem, ale ja tak jestem zachwycona i na raze się nie zapowiada żebym polubiła coś innego dardziej, jeśli chodzi o filmy taneczne, nie mowie że step up 1 był dokitu dalam chyba 8/10, 2 9/10, a 3 10/10 to moja opinia dla mnie super:))

użytkownik usunięty
bella3

dla mnie to arcydzielo taneczne,jak juz mowilam. : ))

użytkownik usunięty
r_x_2

te fikolki w powietrzu nie byy komputerowe. Tancerze byli na teen choice awards 2010. I tanczyli podobnie. Nie bylo to komputerowo. :) oni sa wycwiczeni.

ocenił(a) film na 8

no jasne ze nie bylo komputerowo,,,, to bylo naturalne jak dla mnie!!! aj...

bella3

Dlatego chyba poczekam i obejrzę ten film normalnie, w 2D. I chyba wtedy zacznę dyskutować o tym filmie hehe...
Mimo, że co do fabuły to zdania nie zmienię.
A niektóre momenty to były aż śmieszne...

użytkownik usunięty
bella3

Tak. ; )) genialne. Nadal przyzywam ten film. XD i dot ego Moose. :P dalabym sie pokroic dla niego.

ocenił(a) film na 8

ajjj, ale w 2 też byl dobry,ale w 3,, ohhh normalnie aż się można posikać z zachwytu, super wyglada w mokrych włosach, i golnie jak jest mokry to tez super

użytkownik usunięty
bella3

:D haha. W 2 zajebiscie na schodach tanczyl. :P on jest kochany .

ocenił(a) film na 8

dokladnie na tych schodach mnie zaczarowal....hahahah

ah, szkoda że mam juz chlopaka, i nie ma kreconych włosow...

użytkownik usunięty
bella3

A ja nie mam. ;> szukam chlopaka z kreconymi,ciemnymi wlosami. :D

ocenił(a) film na 8

ale moj jest o wiele starszy i nie ma długich włosow, i tańczyc tez za bardzo nie potrafi chyba że tak jak na imprewach... hhahaa

użytkownik usunięty
bella3

:P Adam ma 18 lat dopiero. :P 3 lata starszy ode mnie .

hahah. :D

ocenił(a) film na 8

stara ja tez mam 15... no wiem to on miał 16 w 2... ale prawie w ogole sie nie zmienił, troszke spoważniał...

użytkownik usunięty
bella3

tak. :)

r_x_2

Taa, nie podobało ci się nic oprócz Łosia, muzyki, itd... nic ci sie nie podobało, r_x_2...
Ale właściwie to podobało ci sie to co powinno, więc nie wiem w czym problem... ;>
Super taniec, super muza, to tyle czego oczekuje w filmach tanecznych, on spełnił moje oczekiwania, więc nie narzekam.. ;pp

użytkownik usunięty
deedarcia

Moje takze. :)) w 100 procentach.

r_x_2

super film,super super,super !!!!!!!!

użytkownik usunięty
AniaShirley

racja. :)

użytkownik usunięty
bella3

dzieki. :F

ocenił(a) film na 8

NMZC :*

użytkownik usunięty
bella3

:)

ocenił(a) film na 8

haha:)):)

ocenił(a) film na 10
Kelia

super film jak dla mnie najlepsza czesc te choreografie i efekty o muzyce juz nie wspominajac super napewno pojde jeszcze raz do kina :)

użytkownik usunięty
boba50

ja tak samo. :)

ocenił(a) film na 8

no... zarabiscei...

ocenił(a) film na 7
Kelia

Ja się nie zgadzam, jedyna część przy której czułam, że żerują na formie 3d a w film nie wkładają wiele. Rozczarowałam się. Film podobał mi się może w 3 czy 4 momentach .. nawet choreografia była dla mnie męcząca

zariwa

Zgadzam się w 100% ;P

ocenił(a) film na 8
zariwa

a mnie oczy bolały, bo normalnie nie używam okularów.... no dużo tam nie było do pokazania w 3d ale lepsze niz 2d... fajnie by to bylo poczuc w 4d czy 5d... ale coż nie mam tylu kin do wyboru...

użytkownik usunięty
bella3

4d,5d??? a czym to sie rozni od 3d? XD sorka,jestem zielona w tej sprawie.

Ja nosze okulary,wiec musialam zalozyc w kinie okulary na okulary,ktore ciagle mi z nosa zpadaly.X D

ocenił(a) film na 8

no wiesz jest 2d to normalnie sie oglada 3d to obraz trojwymiarowy, 4d to 3d +zapach, albo pada dezcz w filmie to czujesz kropelki wody, jest zimno to czujesz zimno, goraco jest goraco itp, a 5d to 4d + roszajace sie krzesła...ale jeszcze nie bylam na 5d... tylko na 4d.. mowie zarabiscie

użytkownik usunięty
bella3

jaaa. ale zajebiste!!!!

użytkownik usunięty

ja jeszcze nie bylam na 4d,ani na 5d. :P na jakim filmie bylas na 4d?

ocenił(a) film na 8

no,, pod krakowem jest nowe ino 5d z tego co slyszalam....

użytkownik usunięty
zariwa

A ja sie nie zgadzam. Poniewaz taki wedlug mnie powinien byc film w 3D.

ocenił(a) film na 8

a wyobraź sobie w 5d... ale by byla frajda..

użytkownik usunięty
bella3

Nooo. :D

Kelia

zgadzam się z założycielem tematu ;)
minimum fabuły i mnóstwo tańca, a przecież o to w tym tak naprawdę chodzi ;)

użytkownik usunięty
mabia_2

I tak ma byc. :)