Zgadzam się. Najgorszy soundtrack, najgorsza "laska główna" i nawet układy jakieś nędzne.
w pełni sie zgadzam wytrzymałem tylko do 19 minuty a dalej przegladalem tylko tance ale ogolnie nieporozuminie
prawde mowiac to tylko pierwsza czesc byla dobra , druga niezla, a ta jest lipna i nudna.
całkowicie popieram. wątek z udawaniem biedaczki, a potem to wystawne przyjecie zaśmierdziało argentyńską telenowelą. zawiodłam się starsznie.
a mi najbardziej podobała się ta jeśli chodzi o taniec ( nie osobiste życie bohaterów) ponieważ było znacznie więcej tańca, pojedynków i choreografia najciekawsza. bardzo mi się podobał...
Zgadzam się lipa jeśli chodzi o filmowość filmu czyli fabuła, scenariusz (właściwie go nie ma), tańce super i to tyle 5/10 i tak chyba za dużo.
Taniec porywający i niesamowity! Treść filmu beznadziejna. Przyłączam się do opinii, że trzecia część najgorsza. Szkoda.
chciałam tak lekko powiedzieć że step up 3 nie jest wcale naJGORSZYM z trzech części. Taniec który zaprezentowali jest genialny !!! :)
aktorzy też się spisali... a fabuła może troszeczkę jest nie ciekawa ale mi i tak bardzo się podoba ! ;p
,,Step_Up_123'''
z tym akurat się zgodzę. Super część to to nie była ale nawet. STEP UP 2 THE STREETS rządzi ;d
Również się z Tobą zgadzam, może i jakiś tam urok tego tańca był ale (WG MNIE) przewidywalny. Mogło na to wpłynąć to, że było już dużo tego typu filmów, każdy chciał na swój sposób przedstawić i pokazać to... no ale, o gustach się nie dyskutuje.
Dla mnie film średni, oczekiwałam nieoczekiwanego ;)