PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10024961}

Stolik kawowy

La mesita del comedor
2022
6,0 3,2 tys. ocen
6,0 10 1 3174
6,3 9 krytyków
Stolik kawowy
powrót do forum filmu Stolik kawowy

Film z wysoką średnią, polecany w komentarzach.... Lubię kino i rozrywkowe i trudne. Ale ten ...film? To bzdura jakich mało.

Nic nie ma sensu, same bzdury, bez wyjaśnienia i sensu.

Że niby jak szyba ze stolika zbiła się w ten sposób że odcięła dziecku głowę?!!! Druga sprawa....Na stołach są szkła hartowane....one rozsypują się w drobny mak.

Po trzecie....to niemowlę....A babka taka niby zaradna, wraca ze sklepu i nawet nie zagląda do dziecka....rozpakowuje zakupy, gotuje, szykuje wsio na przyjście gości, potem siedzą przy stole, jedzą itd...Tyle nie śpi niemowlę....Ale ona dowiaduje się dopiero jak pies znajduję głowę.....
Mąż niby w szoku..itd...Ale wiedział jak rozmawiać ze sprzedawcą co przywozi śrubkę... poszedł pożyczyć detergenty żeby sprzątać....
Żona widzi masę krwi na dywanie....dziecko długo cicho...a mąż tylko skaleczony, ale co tam... idę gotować...

Mam wrażenie że dzisiaj się takie bzdury idealizuje, że chyba lepiej będzie wrócić do filmów z lat 1980-2000

ocenił(a) film na 8
hantos

Dobra idź już gościu nikomu nie chce się z tobą dyskutować xD

ocenił(a) film na 10
Sarin

Nikt się nie waży dyskutować z tą królową interpunkcji. Coś takiej wariatce odpiszesz, a ta cię zamęczy wielokropkami.

ocenił(a) film na 7
hantos

Wytłumaczeniem może być, że jakiś chiński bubel mógł nie mieć szkła hartowanego. A co do długości snu, niemowlę może spać naprawdę długo (szczególnie w pierwszych miesiącach życia) w ciągu dnia i się nie wybudzić samo na karmienie, wydaje mi się, że dzieci Pan nie miał albo ma akurat takie które Panu spało malutko i się szybko wybudzało. Pozdrawiam, mi się zachciało dyskutować :)

ocenił(a) film na 8
ocenił(a) film na 7
hantos

Gdzieś zabrakło wyobraźni.

ocenił(a) film na 8
hantos

Wierzę, że wielokropki maskują zalążki rzeczowej opinii inteligentnego recenzenta. :)

ocenił(a) film na 5
hantos

Nie szyba stłukła się odcinając głowę, tylko najpewniej ojciec się potknął czy coś i dziecko spadło na rant szyby i ją odcięło. Stłuczenie to dopiero następstwo.

hantos

Zgadzam się. Dawno nie widziałam takiego gniota. Pod koniec zaczęłam przewijać, licząc na zwrot akcji, ale takowy nie nastąpił. Bardzo słabiutkie jak na hiszpańskie kino.