Strażnicy Galaktyki: Volume 3

Guardians of the Galaxy Vol. 3
2023
7,7 77 tys. ocen
7,7 10 1 76607
7,7 53 krytyków
Strażnicy Galaktyki: Volume 3
powrót do forum filmu Strażnicy Galaktyki: Volume 3

Komentarz...

ocenił(a) film na 5

... film ogólnie średnio mi się podobał, ma jednak swoje plusy i minusy.
Plusy:
- przeszłość Rocketa, tortury jakie przechodził kiedy na nim eksperymentowano oraz jego wcześniejsi przyjaciele przed Strażnikami Galaktyki
- Adam Warlock i aktor Will Poulter grający go w filmie

Minusy:
- powrót Gamory po jej śmierci. Skąd ona się wzięła? Zoe Saldana mogłaby wystąpić w filmie jako Gamora, ale tylko taka rola cameo.
- ciągłe piosenki w filmie
Dodatkowe komentarze:
- gdzieś w 2020 r., kiedy James Gunn kręcił jeszcze Legion Samobójców powiedział, że w filmie Strażnicy Galaktyki 3 zginie jakaś ważna postać. Miałem nadzieję, że to będzie Quill, bo uważam, że najwyższy czas, by w MCU ważne i istotne postacie ginęły. Odegrały już swoją rolę i trzeba ją zakończyć, tak jak rolę Starka i Romanoff. Ale nikt nie zginął.
- na początku filmu Peter Quill powiedział Mantis, że jego dziadek ma(lub miałby, jeśli żyje) 94 lata. Ale skąd on znał jego obecny wiek? Mógł mieć równie dobrze 89 lat, bo to zależy od tego czy owy dziadek przeżył pstryknięcie Thanosa.

ocenił(a) film na 6
anonim300

To jest Gamora z 2014 roku a nie 2018 czy 2017 obejrzyj wszystko dokładnie jeszcze raz

anonim300

Ciągłe piosenki w filmie? Nie przeszkadzało Ci to w poprzednich częściach Strażników?

ocenił(a) film na 4
anonim300

Mam podobnie. I zupełnie nie rozumiem skąd te dobre oceny... Film był mega słaby, a uwielbiam pozostałe części.

ocenił(a) film na 10
anonim300

Typ wypowiada się na temat filmu a nie zna nawet historii uniwersum. Jak za minus możesz dac coś co było wyjaśnione w poprzednich częściach