PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9376}

Strach na wróble

Scarecrow
1973
7,6 10 tys. ocen
7,6 10 1 10059
7,8 24 krytyków
Strach na wróble
powrót do forum filmu Strach na wróble

Kompletnie nie rozumiem ludzi którzy coś takiego piszą! Opis opowiada absolutnie calusienki film, katastrofa. Dobrze że przeczytałem dopiero po obejrzeniu, bo pare razy już się "przejechałem: na filmwebie z tymi opisami.

Co do filmu - jednym słowem żeby wiecej spoilerów nie produkować , -POLECAM, Hackman i Pacino prześcigają się nawzajem w fantastycznych rolach! Poza tym klimat fimów lat 70 ma coś niesamowitego w sobie....

ocenił(a) film na 9
nilss

Filmy z tamtych lat wymagały wyobraźni i przemyśleń. Dziś trzeba podać wszystko na tacy, tak żeby człowiek się nie zmęczył na filmie.

ocenił(a) film na 7
nilss

Miałeś szczęście, ja niestety przeczytałam ten opis i jestem mocno zła. Mimo to obejrzałam film, ale znajomość całej fabuły trochę mi to doświadczenie zniszczyło. Ale genialny film i gra aktorska, coś wspaniałego, polecam!

ocenił(a) film na 8
nilss

Rzeczywiście, nie pierwszy raz spotykam się z czymś takim na filmwebie. W bardzo łatwy sposób można komuś zepsuć przyjemność z oglądania filmu...

nilss

Dokładnie. Kompletna głupota. Opisali cały film.

nilss

dzięki za ten temat, gdyby nie on, to pewnie bym przeczytał przed obejrzeniem. trzeba trzymać go u góry, żeby ostrzegał kolejnych widzów, przynajmniej póki nie zdejmą rzeczonego opisu

outside

Wczoraj znowu go oglądałem po latach i miałem ciągle uśmiech na twarzy. :) A jeżeli chodzi o filmweb to opinie i recenzje czytam po filmie . (Jeżeli filmu nie znam i nie wiem czy warto oglądać) patrze z grubsza tylko na ogólną ocenę filmwebu i forumowiczów.