Kompletnie nie rozumiem ludzi którzy coś takiego piszą! Opis opowiada absolutnie calusienki film, katastrofa. Dobrze że przeczytałem dopiero po obejrzeniu, bo pare razy już się "przejechałem: na filmwebie z tymi opisami.
Co do filmu - jednym słowem żeby wiecej spoilerów nie produkować , -POLECAM, Hackman i Pacino prześcigają się nawzajem w fantastycznych rolach! Poza tym klimat fimów lat 70 ma coś niesamowitego w sobie....
Filmy z tamtych lat wymagały wyobraźni i przemyśleń. Dziś trzeba podać wszystko na tacy, tak żeby człowiek się nie zmęczył na filmie.
Miałeś szczęście, ja niestety przeczytałam ten opis i jestem mocno zła. Mimo to obejrzałam film, ale znajomość całej fabuły trochę mi to doświadczenie zniszczyło. Ale genialny film i gra aktorska, coś wspaniałego, polecam!
Rzeczywiście, nie pierwszy raz spotykam się z czymś takim na filmwebie. W bardzo łatwy sposób można komuś zepsuć przyjemność z oglądania filmu...
dzięki za ten temat, gdyby nie on, to pewnie bym przeczytał przed obejrzeniem. trzeba trzymać go u góry, żeby ostrzegał kolejnych widzów, przynajmniej póki nie zdejmą rzeczonego opisu