PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=323143}

Straszny film 5

Scary Movie 5
2013
4,7 58 tys. ocen
4,7 10 1 57570
3,0 21 krytyków
Straszny film 5
powrót do forum filmu Straszny film 5

Scary Movie 5 

ocenił(a) film na 8

Od razu zakładacie ze jak nie będzie Anny Faris to film będzie zły ...

ocenił(a) film na 4
Vito36

bo film napewno bedzie gorszy od pierwszych 4 czesci.

ocenił(a) film na 8
damianho15

Jak zobaczę to wydam wyrok .

damianho15

Na pewno nie! Jest Sheen i Lohan no i Ashley - jestem jej ciekawa.

ocenił(a) film na 4
Ajsajsbejbe

sheen epizod tylko,lohan to niestety porazka,duzo zalezy od ashley czy woogole da rade zastapic faris.

ocenił(a) film na 8
damianho15

Ashley, gram tam inną postać, więc niby dlaczego ma zastąpić Anne?
Po za tym Faris zagra w filmie.

ocenił(a) film na 4
TheWalkingDead

niby tak,ale ona bedzie ta głowna tak jak faris,ale to epizod pewnie....

ocenił(a) film na 8
damianho15

Faris zginie w filmie, a Ashley nadaje się do tej roli. Jest dobrą aktorką, mimo wszystko to trzeba przyznać.

ocenił(a) film na 4
TheWalkingDead

lol tego nie słyszałem,no to wielka szkoda bo jednak swietnie sie spisała w 4 pierwszych czesciach,wiec jezeli powstanie kolejna czesc to juz jej nie bedzie,a ashley to wielka niewiadoma,ta czesc moze nie odniesc czasami sukcesu.

ocenił(a) film na 3
Vito36

Tu już nawet nie chodzi o samą Cindy. Nie ma także Brendy, którą pewnie ktoś zastąpi. Niestety po serii średniawych parodii jakie się ostatnio serwuje seria klasyków, pionierów "obleśnych parodii" może skończyć się co najwyżej próbą splunięcia flegmą przez ramię, z finałem na spodniach kolegi/koleżanki.

Części 3 i 4 - stanowiły pewnego rodzaju pomost między 1 i 2 a obecnymi zmianami. 5 może albo wyciągnąć z tych filmów mocne i dobre strony i sugestywnie wymieszać, albo skończyć jako niesmaczny suchar, który nawet w ustach Strasburgera nie brzmiałby tak żenująco jak zazwyczaj.

Pozdrawiam!

P.S. Ja obejrzę mimo wszystko.

akira894

Ja także obejrzę, ale to na pewno nie będzie to samo uczucie podczas oglądania co wtedy... Nie ma Cindy, Brendy, niestety Pana Prezydenta także nie będzie :( Stare, dobre scary movie, to było coś- śmieszyło, obrzydzało, a i tak chciało się więcej! Nie oszukujmy się, Ashley, czy Lindsay nie zastąpią tego co wnosiły poprzednie aktorki

ocenił(a) film na 4
Angela4b

brenda bedzie,a cindy epizod

ocenił(a) film na 8
damianho15

a skąd takie info???

Vito36

Cindy będzie jak ktoś już wspomiał a nawet jak zginie, to nie będzie problem. Brenda chyba ginęła we wszystkich częściach poza dwójką. :)

ocenił(a) film na 8
Tomatoes

Nie zginęła w 2 i 4, ale jej zgony są najlepsze :)

Vito36

W stanach dzis premiera :) Moze ktos ogladal i podzieli sie wrazeniami?

Fiorek

Poczytałem już kilka i ogólnie wywnioskowałem to:
- lepsze niż 4 część
- najlepszymi parodiami są: Czarny łabędź i Paranormal Activity
- kilka osób pisało, że film wydaje się lekko chaotyczny tak jakby ktoś powycinał sceny i potem niechlujnie powklejał inne ;.
- pisali też, że świetne są sceny z Molly Shannon
- co wielu zszokuje.. NIE MA Anny Faris.. żadnego cameo nie było

ocenił(a) film na 8
Johny999

Jest Anna Faris .. ale gra tylko postać epizodyczną .

Vito36

To tylko plotka była. Osoby, które widziały film piszą, że Faris nie ma.

Johny999

Bo jej jednak nie ma :) Tak samo Brendy ale ta Ashley daje radę. Na szczęście nie próbowali z niej zrobić kopii Cindy tylko ma inny charakter.