Film zwłaszcza dla tych, którzy odczuwają niedosyt zimy w tym sezonie. Zapraszamy chętnych do wspólnego komentowania przy wieczornym seansie. Emisja dziś, 11.04 o 20:00 na antenie Tv4.
Obecnie mam odczuwalny deficyt galaretki w mojej ekskluzywnej lodówce, stąd posiłkuję się ostatnio Brandy z Marcpolu za 24,99 zł....a nie, podrożyli cholery...za 27,99 zł...
Zwróciłem na ten fakt uwagę sprzedawczyni - spojrzała się na mnie, pokiwała głową i opuściła głowę w geście przegranej sprawy...zrozumiała...
Właśnie oglądam 'Drapieżnika wykutego z lodu' i już mi zimno, a widać wieczorem się jeszcze doprawię xD
Grał ten sam główny aktor co tu ;p Lodowy ufok nawet w miarę wyglądał, a tak nie spojlerując ogólnie można powiedzieć, że standard xd
takie dzieła powinno się emitować w poniedziałkowe wieczory na konkurencyjnej stacji! Szkoda, że niektórzy nie rozumieją potrzeb telewidzów.
Miejmy nadzieję, że niektórym w gardle staną ich powtórki seriali, których nikt nie ogląda! Uniosłem się...
O, ja bym chciała obejrzeć i znów nie będę mogła, bo przydałoby się odświeżyć "Park Jurajski", który chyba na Pulsie dzisiaj dają.
Dla mnie Park Jurajski to pozycja kultowa i seans obowiązkowy, niestety Zetowa zdrada Pulsu i emitowanie iście polsatowskich przerw reklamowych w piątkowych filmach skutecznie mnie zniechęca...
O, ja niestety nie wiem jak wygląda na Pulsie sytuacja z reklamami, bo prawie nigdy tam nie oglądam, ale "Park" muszę obejrzeć. Widziałam tylko raz w życiu i to tak dawno.
O, rany xD Kiedyś była jedna reklama na film i to stosunkowo niezbyt długa, teraz już jadą do oporu. Jaja Fuarmio, Iladian Plus, Smakowita Pajda, w tle jakieś raptory będą ;D
Strefa śmierci? Był już taki film: http://www.filmweb.pl/film/Rekiny+-+strefa+%C5%9Bmierci-2003-149978
Robię spam ale wyskoczyła mi ocena a nie oceniłem XD Zaburzenia czasu i przestrzeni i już wiadomo że dam 4/10 XD
Katastrofa samolotu
Wczoraj była rocznica więc cos jest na rzeczy
Dzwonimy po Macierewicza???