Tania sensacja co tu udzo gadac nie polecam kicz. Po obejrzeniu 30 min zrezygnowalem strata czasu.
Zgadzam sie z przedmowca - żeby komentować należy obejrzeć film do końca...
Tak czy inaczej oprócz zakończenia film nie przypadł mi do gustu - niestety:(
Więc miał tracić dodatkową godzinę by móc napisać, że film to gniot? Ludzie, coraz to nowe zasady wymyślacie...
Niedługo będziecie mówili, że trzeba obejrzeć napisy końcowe, bo w sumie wtedy leci muzyka i też niejako włącza się do filmu.
Albo powstanie wśród was zasada, że jak obejrzałeś film z internetu, to tez nie masz prawa komentować, bo to bezprawie.
Ja po 20 minutach stwierdziłem, że ten film to gniot. A skoro wy musicie obejrzeć do końca by go ocenić, to sobie traćcie czas. My (ja i autor tematu) nie mamy ochoty na oglądanie czegoś co się nam nie podoba i mamy prawo wypowiedzieć się na ten temat.
Ktoś tego nie rozumie, to niech się napina czy co tam chce. Ja to olewam.
Coś jak Fatal Move /// Film jest nie zły \\\ Nie nazwał bym go ''Gniotem''
Ja wole Chińską sensacje jak USA. :D:D:D
Chyba zartujesz, skoro ogladajac za pierwszym razem ma sie ochote wylaczyc film bo nie trafia w gust to po co sie meczyc?
Mi osobiscie film bardzo sie podobal, fabula typowa, ale pokazana inaczej [duzo lepiej] niz w wiekszoscifilmow tego typu, do tego rewelacyjne sceny walk i swietna obsada. Ogladalam kilkakrotnie ten film [np na filmbox], skonczylo sie zakupem filmu.