PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=262390}

Strefa śmierci

Sha po lang
2005
6,9 2,0 tys. ocen
6,9 10 1 2045
Strefa śmierci
powrót do forum filmu Strefa śmierci

Tania sensacja co tu udzo gadac nie polecam kicz. Po obejrzeniu 30 min zrezygnowalem strata czasu.

ocenił(a) film na 8
Ayzeya

A obejrzales calosci, a piszesz ze "gniot" ???

ocenił(a) film na 3
Ayzeya

Zgadzam sie z przedmowca - żeby komentować należy obejrzeć film do końca...
Tak czy inaczej oprócz zakończenia film nie przypadł mi do gustu - niestety:(

Więc miał tracić dodatkową godzinę by móc napisać, że film to gniot? Ludzie, coraz to nowe zasady wymyślacie...
Niedługo będziecie mówili, że trzeba obejrzeć napisy końcowe, bo w sumie wtedy leci muzyka i też niejako włącza się do filmu.
Albo powstanie wśród was zasada, że jak obejrzałeś film z internetu, to tez nie masz prawa komentować, bo to bezprawie.
Ja po 20 minutach stwierdziłem, że ten film to gniot. A skoro wy musicie obejrzeć do końca by go ocenić, to sobie traćcie czas. My (ja i autor tematu) nie mamy ochoty na oglądanie czegoś co się nam nie podoba i mamy prawo wypowiedzieć się na ten temat.
Ktoś tego nie rozumie, to niech się napina czy co tam chce. Ja to olewam.

vbazyl

Bezczelny!!!Jeśli chcesz oceniać film musisz tenże film obejrzeć przynajmniej 2 razy

choojniak

Coś jak Fatal Move /// Film jest nie zły \\\ Nie nazwał bym go ''Gniotem''
Ja wole Chińską sensacje jak USA. :D:D:D

choojniak

Chyba zartujesz, skoro ogladajac za pierwszym razem ma sie ochote wylaczyc film bo nie trafia w gust to po co sie meczyc?

Mi osobiscie film bardzo sie podobal, fabula typowa, ale pokazana inaczej [duzo lepiej] niz w wiekszoscifilmow tego typu, do tego rewelacyjne sceny walk i swietna obsada. Ogladalam kilkakrotnie ten film [np na filmbox], skonczylo sie zakupem filmu.

Ayzeya

Też chciałam zrezygnować po 30 minutach, bo początek serio średni. Całe szczęście dotrwałam do końca, z czasem akcja nabierała tempa i ogólnie film okazał się świetny. Radzę się przełamać i spróbować przetrwać nudny początek, bo całość jest warta zobaczenia.