Bo i fani horrorów będą zawiedzeni a i erotyki też.
Albo horror z elementami erotyki albo erotyk z elementami horroru, a tu ? Mamy niewiadomo co, film chce być jednym i drugim na raz. Efekt ? Mizerny. Zmarnowany potencjał bo pomysł choć nie oryginalny (od Zmierzchu do Świtu) to przedni.
Duży plus za liźnięcie tematu ogłupiania narodu amerykańskiego przez administrację Busha. Aż szkoda że nie było tego więcej - może w następnym horrorze ? "Zombie z WTC" ;)
Kolega ma racje jak czytałem opis tego filmu myślałem że zapowiada się świetny film , początek nawet fajny był , niezłe laseczki zajebiście tańczące , ale potem... to było raczej ohydne grupa napalonych kolesi na tańczące gnijące laski które ich zjadały a ci się jeszcze cieszyli, to nawet już śmieszne nie było obejrzałem do końca z nadzieją że może potem będzie lepiej ,a el szczerze mówiąc było coraz gorzej...Pomysł na film świetny wykonanie kiepskie już lepszy był:"Taniec umarłych" Tobe Hoopera tam też striptizerki zombie były ale było to pokazane w zupełnie inny sposób polecam do obejrzenia jeśli ktoś chce porównać oba filmy.