Nigdzie nie mogę znależć tego filmu:( Jakby co to niech ktos da cynk ze to leci w TV albo cos:)
Ja mam ten sam problem. Bardzo chcę zobaczyć ten film. Może ktoś wie gdzie go można znaleźć?
ja znalazlam ten film ale z jaki dubbingiem...włoskim (?). ma ktos moze chociaz napisy angielskie? okusiaa@wp.pl
włoskim, włoskim...ech, tego filmu nigdzie nie można znaleźć po angielsku
gdyby komuś się udało, to bym go chyba normalnie ozłociła, lecz jak na razie podłączam się pod prośbę koleżanki wyżej
Oj mogli by , mogli . Po co komuś robić smaka i wrzucać info o tym filmie na Filmweb'a żeby każdy kto go szuka musiał się wkurzać z powodu braku filmu w necie ... To jak najgorsza tortura ... :/
ja również znalazłam z włoskim dubbingiem : O dlatego mnie osobiście poratują nawet napisy (angielskie lub polskie). jeżeli ktoś takowe by posiadał / znalazł mój email : porcelain.balloon@gmail.com
ja także bardzo bardzo bardzo proszę o napisy. Udało mi się zdobyć film, niestety nie znam włoskiego i proszę chociaż o angielskie napisy;) jeśli ktoś ma to niech się podzieli;) mój mail: estate22@poczta.onet.pl
Jeżeli ktoś chciałby film w wersji angielskiej + angielskie napisy lub same napisy to pisać na priv. :)
Chociaż z tego co widzę to sam nie mogę pisać prywatnych wiadomości więc może inaczej... :)
Do osób, które napisały swoje adresy e-mail w tym temacie za chwilę wyślę maila. Do pozostałych - jeżeli ktoś chciałby film w wersji angielskiej + angielskie napisy lub same napisy to pisać maila na adres: pako8/małpa/interia.pl. (bez slashów oczywiście i ze znakiem @ zamiast słowa małpa ;)) W temacie maila wpiszcie słowo: filmweb
Gdybym nie odpowiadał w ciągu 2 dni to przypomnijcie się w tym temacie. :)
pomnik dla tego kto mi pomoże dorwać ten film w wersji angielskiej
pliiis
piszcie na priva, albo na maila:fenix.z.popiolow@gmail.com
Ostatnio znalazłam ten film w formacie ISO, audio można wybrać w ustawieniach, z tym, że potrzebny jest do tego inny program niż te standardowe. Film został wstawiony na portalu z materiałem wybuchowym w nazwie.
ja również się przyłączam do prośby gdzie można zdobyć ten film w języku angielskim o napisach po polsku to pewnie można pomarzyć
Film jest do znalezienia na ch o m i k u. I nie jest źle, bo są wersje anglojęzyczne z angielskimi napisami.