...w tym Cythia Khan. Jest to jeden z ostatnich filmów z nią, wygląda tutaj już troszkę starzej, bardzo mało walczy, ale nadrobiła za to grą aktorską. Film kręcono głównie w Korei Południowej i tam w większości dzieje się fabuła. Szkolą tam przyszłe policjantki, w tym między innymi Cynthię Khan, która bez problemu radzi sobie z trudnościami. Niestety jednej z jej koleżanek nie udaje się ukończyć kursu. Po jednym z bardzo dramatycznych wydarzeń w jej życiu zamierza jeszcze raz spróbować swoich sił, by zostać policjantką. Bardzo podobała mi się ta aktorka, szkoda, że nie ma podanej pełnej obsady, nawet na hkmdb nie wiadomo jak się nazywa. Następnie sprawy się komplikują, gdy pojawia się prawdziwe zagrożenie, umiejętności policjantek zostaje wystawione na próbę. Akcji nie było zbyt dużo, ale historia była przedstawiona w taki sposób, że nie nudziło mnie to. Cały czas kibicowałem policjantkom, szczególnie tej jednej. Film można spokojnie polecić wielbicielom policjantek z HK i Cynthi Khan, ale niestety bardzo ciężko go znaleźć.