PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9883}

Superman IV

Superman IV: The Quest for Peace
1987
5,0 5,6 tys. ocen
5,0 10 1 5611
3,0 6 krytyków
Superman IV
powrót do forum filmu Superman IV

Kiedyś widziałem ten film na niemieckiej stacji bodajże SAT1 oczywiście z niemieckim dubbingiem (nic nie rozumiałem). Pamiętam, że wrażenie zrobiła na mnie ta walka dwóch supermenów w windzie.

Axel

Ja też go oglądałem na SAT1 (a moze to byl RTL?) :) Ja tylko nie rozumiem, dlaczego w polskich stacjach telewizyjnych nie było tej części - zawsze pokazywali maksykalnie 3 części. Ale cóż - Polak potrafi :P

ocenił(a) film na 8
Gh0st

No właśnie nie wiem dlaczego nigdy nie dawali tej części w polskiej TV. Ja ten film tak jak mówiłem oglądałem tylko raz na SAT1 (albo na jakimś innym niemieckim) i więcej go już nie widziałem... no a tak ogólnie to miło go wspominam i szkoda, że nie mogłem nigdy więcej obejrzeć.

ocenił(a) film na 7
Axel

Superman IV w Polsce pokazywany kilka lat temu(może 8-10 lat temu)na Canale+.Niestety inne stacje czwórki nigdy nie nadawały ,a puszczają czensto jedynke,dwójke i czasami trójke a oczwórce jagby pużniej zapomniano.

ocenił(a) film na 4
p_kapinos

gowno prawda. pierwsza i druga czesc tylko puszczali. niedawno puscili trzecia czesc, ale jest ona tak samo beznadziejna jak i czwarta

Falco

Trójkę swego czasu dość często puszczali, więc nie wiem czemu się "rzucasz"