PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10030488}
7,2 6,2 tys. ocen
7,2 10 1 6244
6,7 36 krytyków
Superman
powrót do forum filmu Superman

Ta ilość detali z kilkunastu zeszytów DC Comics poraża. Kształt symbolu S, ramka wokół symbolu, powrót symbolu na pelerynę! Sceny z Cosmo żywcem wyjęte z rysunków!
Pomijam już klimat niesienia nadzieji!

Mam 45 lat a jaram się jak dziecko, które kupiło pierwsze wydania i zanurzyło się w świat Herosów na początku lat 90tych!

djedd

Cosmo to był w Marvelu ten pies się Krypto nie nazywał?

djedd

Odgrzewany kotlet i tyle.

djedd

od kiedy Lara i Jor-El byli źli i wysyłali Supermana by rozsiewał swoje nasienie po całej planecie Ziemia? xD

ocenił(a) film na 9
Pallantides

"od kiedy Lara i Jor-El byli źli i wysyłali Supermana by rozsiewał swoje nasienie po całej planecie Ziemia? xD" ---> Przed dawaniem spoileru do nowego filmu, który ma premierę w dzień jego napisasnia, wypada ostrzec - zasady kulturalnej dyskusji.

Widać, że snyderboty wdrążyły pierwszą fazę planu z #StandUpForSnyderverseOnJuly11, czyli "post spoilers everywhere". Żałosne :D

Naver2956

Płaku płaku

ocenił(a) film na 9
Pallantides

"Płaku płaku" ---> Dalej żyję rent free w twojej głowie :D

Naver2956

Tyle wypocin o kolesia z gaciami na wierzchu...made my day :D

ocenił(a) film na 9
Satan1349

To niestety fanatycy Snydera. Czego się po nich spodziewałeś? Nie znają postaci Supermana i sami mówią, iż odrzucają fakty - jest jeden koleś na filmwebie, który wprost powiedział: "Snyder lepszy i nic innego mnie nie interesuje". Pozdrawiam

[SPOILER] ---> Mają nawet występ w filmie :D

Naver2956

Płaku płaku xdddddd

Naver2956

mmmm płaku płaku

ocenił(a) film na 9
Pallantides

"Płaku płaku xdddddd mmmm płaku płaku" ---> A ja dalej żyję rent free w twojej głowie :D. Ps ; kocham fakt, że po tym jak ci nie odpisałem czułeś potrzebę, by 24h później napisać to samo. Komiczne :D

Naver2956

płaku płaku :)

ocenił(a) film na 9
Pallantides

"płaku płaku :)" ---> Rent free :D

Naver2956

ocenił(a) film na 9
Pallantides

Naver2956

ocenił(a) film na 9
Pallantides

Naver2956

płaku płaku ;)))))

Pallantides

Jak dzieci...

GrandFan

Ja prosty człek na misji ukazujący hipokryzję miernot xD

ocenił(a) film na 9
GrandFan

To niestety po prostu snyderbot i tyle :P. Jest teraz zdenerwowany, bo nowy Superman zmiażdżył Man of Steela Snydera zarówno w opiniach (np. krytycy na RT - Superman 8.3/10, MoS 5.7/10), jak i Box Office (pieniądze za bilety) - Superman 217 mln $, MoS 163 mln $ w the opening weekend. Pozdrawiam :D

ocenił(a) film na 5
djedd

Czekałam na ten film z niecierpliwością. Niestety nie oczarował mnie a bardziej rozczarował. Wersja Sneidera bardziej do mnie przemawia

MalTel

Grumpy Superman rozwalający pół miasta i na końcu zabijający głównego złego xD

John_Shepard

Superman czy Zod? Komiksów się nie czytało, nie oglądało TASowego Supermana czy JL? Dla Metropolis to chleb powszedni

MalTel

Zwyczajnje solidniejsze kino. W sumie po SS Gunna to kolejny film DC bez solidnej nawet sciezki dzwiekowej, a co by nie mowic to nawet drugi Shazam czy WW miały dobre soundtracki. Pod tym wzgledem to MoS nie jest nawet lepszy co niebo lepszy -> Arcade, Ideal of Hope, First Flight.. cały ost Zimmera jest cudny. W nowym esie dostajemy kalke watku Williamsa meczona do pozygu i.. nic wiecej xd