PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=425641}

Supersamiec

Superbad
2007
6,4 62 tys. ocen
6,4 10 1 61515
7,4 37 krytyków
Supersamiec
powrót do forum filmu Supersamiec

Dawno tak marnie nie spędziłem wieczoru...ale cóż, w końcu poniedziałek i człowiek odwodniony po weekendzie.

ocenił(a) film na 6
Ja_pitole

idz się wyżyj na waginie ojca

ocenił(a) film na 7
burza333

Wagina ojca należy do matki.

ocenił(a) film na 7
Ja_pitole

co ty p******* bardzo dobry filmik w gatunku nie ma sobie równych ;p

ocenił(a) film na 8
Ja_pitole

"Zasugeruję, że piłem w weekend, niech zobaczą, jaki jestem fajny."

ocenił(a) film na 3
dog_soldier

Wysuwasz bardzo daleko idące wnioski...a jak miałem weekendową grypę żołądkową? A z fajnością to do pięt Ci nie dorastam. Człowiek cytujący samego siebie musi wyrastać ponad przeciętność.

ocenił(a) film na 3
Ja_pitole

Przy twojej ripoście uśmiałem się wiece niż podczas całego filmu :) nice one!

ocenił(a) film na 3
CougarV6

Miło wiedzieć, że na Pomorzu są ludziska z zacnym poczuciem humoru. Stay cool !!!

Ja_pitole

ohoho, makaronizm i jest fajnie! zaiste możesz pretendować do tytułu kwintesencji fajności.

ocenił(a) film na 3
littleblackout

Człowiek o nicku littleblackout czepia się makaronizmów. Daleko zaszło, że do tego doszło:). "(...) bossówa kartelowa skrzywdzona przez życie(...)".Mówi Ci to coś? Chciałem sprawdzić czyś zawsze taki elokwentny,a tu już w pierwszej Twojej wypowiedzi makaronizmem na kilometr jedzie.Ogarnij siebie, a potem wytykaj błędy innym. Chill out!

Ja_pitole

gratuluję wyłapałeś makaronizm KTÓRY BYŁ CYTATEM osoby przede mną.

littleblackout

+jak ma się nazwa użytkownika, której używam w grach do makaronizmu (bo nie rozumiem).
+nie jestem zawsze elokwentny miewam różne dni, nie ukrywam tego.
+plucie jadem i zdanie chill out na końcu = znowu nie rozumiem
reszty nie będę komentował bo masz prawo mieć własne wyobrażenie o dobrym stylu wypowiedzi. (zastanawia mnie tylko ile masz lat, jeżeli byłbyś tak uprzejmy)

ocenił(a) film na 3
littleblackout

Dyskusja jest jałowa i żadnemu z nas pożytku nie przyniesie. Mam wystarczającą ilość lat, by odpuścić i "słodkiego, miłego życia" Ci życzyć.

ocenił(a) film na 3
littleblackout

Nie będę Cię uczył jak zapisywać cytaty , bo nie pretenduję do miana czołowego polonisty FW. A poza tym widzę, że to nagminna przypadłość, bo dog soldier też sobie z tym nie radzi . Dobrej nocy życzę.

Ja_pitole

nie ma to jak argument ad persona.

ocenił(a) film na 3
littleblackout

*ad personam - bo makaronizmy to nie taka prosta sprawa.Nawet Schopenhauer nie pomoże, gdy nie uczył się niebożę!

Ja_pitole

zaskakujesz mnie raz za razem. już lepiej nie zniżaj poziomu. i nie próbuj zgrywać inteligentnego bo ci to nie wychodzi. czepiasz się zamiast używać argumentów.

ocenił(a) film na 1
Ja_pitole

po raz pierwszy żałowałam wypadu do kina

akvila

widać zapomiałeś poczucia huoru wziąć ze sobą

ocenił(a) film na 1
McLlovin

jak już to zapomniałaś xD no jednak kobiety mają inny tok myślenia.

akvila

a wątek McLovina też ci się nie podobał

ocenił(a) film na 9
akvila

no cóż, tak czytając ten wątek, nasuwa się wniosek, że jednak by film był naprawdę dobry nie może się podobać każdemu, także nie dziwię się jeśli dziewczyny/kobiety oceniają go nisko, to nie film na randkę do kina :p

ocenił(a) film na 1
succi

mistrzu,oddaję Ci cześć, zrozumiałeś kobietę :D

ocenił(a) film na 9
akvila

to jednak współczuję że ktoś Cię na to zabrał do kina ;p

ocenił(a) film na 1
succi

prowadzący warsztatów teatralnych :D