Jak taki film w ogolnej klasyfikacji,przy zbiorczych notach moze miec wynik powyzej ???!!!!!Nie wiem,czasem sie zastanawiam ze to moze ja nie umiem filmow ogladac!Pozdrawiam Filmwebowiczow-ale tych kompetentnych w moim mniemaniu!
Myślę że to zależy od nastawienia. Skoro człowiek zasiada do takiego
filmu nie oczekuje zbyt dużo. Taki film łatwo zaspakaja hmm powiedzmy
"chcice" na odprężenie.
Zaś jeśli chodzi o ambitniejsze produkcje z nimi trzeba na spokojnie -
przemyśleć i przeważnie dzielą opinie :>
Zatem jak człowiek chce się sugerować oceną powinien sprawdzić jaki to
gatunek :)
Właśnie leci na canal + film, moja siostra to ogląda (a ma 23 lata!)... obejrzałem kilka scen i więcej nie dałem rady. 3 minuty oglądania i już wyszło: aktorstwo - marne, dialogi - drętwe, to co miało być śmieszne - żenujące.
Oceny się jednak nie podejmę, choć gdybym dał radę obejrzeć wszystko, ocena wyniosłaby maksymalnie 2.
Jeśli ten film zaspokaja "chcicę" na odprężenie, to chyba tylko masochistom.
Kino klasy B krótko mówiąc, filmy nastawione zdecydowanie na głupiutkich amerykańskich nastolatków. Ocena powyżej siedmiu nie świadczy niestety dobrze o większości filmwebowiczów.
jak na te wszystkie głupawe amerykańskie komedie jest jednym z lepszych. takie filmy oglada sie z nudów i uwazam że ten sie do tego swietnie nadaje. ocena tak jak wyzej ktos napisal - właściwa dla tego gatunku filmu.
Zdecydowanie z nudów się ten film ogląda ;) Jak ktoś wcześniej wspomniał film nie porywa ani głębokością dialogów, ani wyszukaną grą aktorską. Szczerze mówiąc, jest to najlepszy sposób na zabijanie czasu, zdecydowanie nie należy spodziewać się czegoś wyjątkowo ambitnego, czy jakby to nazwać :)