już nie mam ochoty oglądać ... nawet jeśli widze De Niro i Ludacrisa a przede wszystkim Hally Berry <3 i Jessice Biel <333333333333333
Niecierpię takich wypowiedzi. To trzeba było nie oglądać. Poza tym nie wiem skąd Twoja niechęć..Elfron nie grał tam wymuskanego pedałka jak go określiłes..tylko bardzo sympatycznego a nawet śmiesznego chłopaka.Moim zdaniem bardzo pozytywna postać.
Sorry, ale Efron to już dorosły facet. Nie może przecież wiecznie grać w filmach typu HSM, ale rozumiem twoje rozczarowanie ;-)
Moim zdaniem Efron zagrał świetnie w tym filmie, a jego nowy image jak najbardziej na plus. Nigdy go nie lubiłem, ale teraz zmieniam zdanie - końcowa scena i jego mega śmieszny taniec to mistrzostwo !
Efron wyglądał naprawdę dobrze w "Sylwestrze" i mówi to facet. Grał też bez zastrzeżeń. Zastanawia mnie tylko przez ile lat jeszcze będzie musiał udowadniać ludziom , że już nie jest dzieckiem.
wpadl w pulapke filmow dla nastolatkow, i rozumiem go, ze juz nie chce w takich grac, jak dla mnie on i michelle zagrali w najciekawszym watku filmu, i ogolnie efron na plus, az jestem w szoku ze to pisze ;p
Pedałkiem to on był, ale parę lat temu w HSM. Teraz to go nawet nie poznałam, z chłoptasia zrobił się mężczyzna. No i postac również ciekawa. Nigdy nie poszłabym na ten film wiedząc wcześniej, że gra w nim Efron, a tak - pozytywnie się zaskoczyłam wybierając w kinie to, co akurat było grane;)
Lekka kluseczka się z niego zrobiła, ale tak jak Wy- mam podobne zdanie. Zaskoczył mnie tu. Fajnie się komponuje z Michelle Pfeiffer, która jest przeurocza w tym filmie. Nie rozumiem, dlaczego ludzie tak kurczowo trzymają się stereotypów i nie potrafią wybaczac ludziom błędów przeszłości.
Moim zdaniem również akurat w tym filmie Efron miał bardzo dobrą rolę i bardzo dobrze ją odegrał w duecie z Michelle ;) W ogóle film jest dobry, niby komedia romantyczna a może dać do myślenia ;_)