Mozesz napisac cos wiecej o tym filmie .. bo szukam starego filmu .. i zastanawiam sie czy to nie ten
tak więc były chyba 4 części i już mi się pomieszały więc powiem ci po krótce co było w tych 4 częściach: kradzież diamentów, walka z robotami, zdalnie sterwowane samochodziki (chyba mój ulubiony fragment w dzieciństwie:)), potem kryształ który zamieniał ludzi w suprludzi :)
zejebisty film
można go znaleźć w różnych sieciach P2P (właśnie go ściągam)
sory że tak w sumie mało o nim napisałem ale oglądałem go ostatni raz 15 lat temu chyba :)
on sie chyb akiedys nazywal WIELKI SKOK albo jakos inaczej niz mad mission w kazdym razie...pamietam go z dziecinstwa...zwlaszcza te samochodziki :)
Witam.
Od rana dzisiaj siedzę przy komputerze i wreszcie trafiłem na ten film.
Nie mogłem skojarzyć jak się ten film nazywa.
Kołatało mi się tylko po głowie wielki skok i coś z czego śmieje się moja żona---BI BU BI BU BI BU .
Gdzie wy to wygrzebaliście. Kaza nic nie pokazuje, emule też, limewire też nie.
Ludzie gdzie tego szukać ??
Stary ten film jak cholera a ja byłem szkrabem malutkim jak to oglądałem ale chciałbym go oglądnąć jeszcze raz wszystkie części.
To był super rewelacyjny film. A chciałbym żonie go pokazać to przestanie się śmiać z tego BI BU BI BU BIBU .
Pozdrawiam
Dariuszek_w
znalazłem film w Niemczech w boxie części 1-4, ale tylko w niemieckiej wersji językowej. (w sumie jest 5 części). Jeśli będziesz miał film na DVD, daj znać proszę. Dla mnie to klasyka i chętnie się z Tobą wymienię. Moje GG 8900526
Słuchajcie, te filmy są super. Kiedyś były u nas wydane na kasetach VHS przez zespół trzech firm które były dystrybutorami i były to firmy: ART FILM ze Szczecina, SILESIA FILM z Katowic i APOLLO FILM z Krakowa.
Dla mnie udało się jakiś czas temu kupić tylko dwie części - "Szalona misja" i "Szalona misja: Raz się umiera" może kiedyś uda się upolować pozostałe części. A dla was polecam też przejść się po jak największej ilości starszych (ważne - STARSZYCH) wypożyczalniach kaset wideo i popytać się czy nie mają może odsprzedać.
Pozdrawiam.
Oglądałem 3 części tego filmu na VHS. Własnie go zdobyłem i obejrzę znowu. Oglądałem go kilkadziesiąt razy, gdy byłem gówniarzem, więc pamiętam każdy, prawie szczegół.
Pierwsza część to kradziez diamentów i w niej jest finał z samochodzikami.
Świetne filmy zresztą.