PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=541045}

Szefowie wrogowie

Horrible Bosses
2011
6,5 130 tys. ocen
6,5 10 1 130384
6,0 45 krytyków
Szefowie wrogowie
powrót do forum filmu Szefowie wrogowie

Poszukuję tytułi piosenki i jej wykonawcę z tego filmu. To było gdzieś przed połową, chyba mniej więcej wtedy kiedy chłopcy wpadli na super plan..to był tylko fragment refrenu coś w stylu "what a fellin.."(napewno nie irene cara" what a felling:D) wiem, że to jest piosenka z ok lat 80 i jest znanym kawałkiem z tym, że nie mogę jej znaleźć. Czasami pojawia się w filmach właśnie refren i nigdy to końca nie mogę dosłyszeć jak on właściwie brzmi. Wiem, że wskazówki nie za bardzo zadowalające ale może znjadzie się jakiś koneser lat 80 z dobrym uchem i będzie znał odpowiedź na pytanie..
pozdrawiam!

ocenił(a) film na 8
Aleksandra001

Hmm, nie pamiętam innej piosenki w tych okolicach niż "How you like me now" - The Heavy. O nią chodzi?

milkaway

Niestety nie..piosenka której poszukuję pojawiła się w filmie przez dosłowinie moment..były to tylko dwa zdania z refernu(więc nawet nie wiem czy była brana pod uwagę w soundtracku sprawdzałampiosenki z tego filmu i żadna nie pasuje.. ..była i jak przypuszczam jest z lat 80 coś w stylu zespołuy journey itp...kilka razy ją słytszałam w różnych filmach ale nie potrafię jej zlokalizować...ale dziękuję za odpowiedź:) Pozdrawiam serdecznie!