Film mierny, zupełnie bez pomysłu. Sama sceneria jest złowieszcza i urzekająca - to jedyny plus tego filmu. Zdarzają się momenty pełne napięcia, lecz nie łączą się w żaden sposób ze sobą i do niczego one nie prowadzą. Według mnie historia jest pokrętna i niezrozumiała. Niby w tym sierocińcu coś straszy, ale dzieje się to bez przekonania, a sceny w których objawiają się jakieś zjawiska paranormalne można policzyć na palcach jednej ręki.
Główna bohaterka nie ma nawet osobistego interesu, aby rozwikłać zagadkę tego miejsca, raczej się nudzi i biega po całym domu na siłę szukając mocnych wrażeń - ani nikomu w ten sposób nie pomaga, a sobie tylko szkodzi.
Oceniam ten film na 2/10. Po jego obejrzeniu mam poczucie straconego czasu.
Mi równiez film nie przypadł do gustu. Zaczełam ogladac to chciałam skończyć ale ogolnie nie polecam. Słabe aktorstwo,malo ciekawy,często nudny.
Ten film jest okropny! Oglądałam go ze znajomą, która boi się wszystkiego (zawsze mam z niej beke przy oglądaniu horrorów) , a obydwie prawie zasnęłyśmy. Ta ciężarna nie wie chyba co ze sobą zrobić, lata po tym domu bez powodu..
Mam podobne odczucia. Potencjał był, ale kompletnie go zmarnowano. Szkoda czasu.