PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130831}

Szepty w mroku

Saint Ange
2004
5,3 4,3 tys. ocen
5,3 10 1 4341
5,6 9 krytyków
Szepty w mroku
powrót do forum filmu Szepty w mroku

xxxxxxx

ocenił(a) film na 8

fajny film dla ambitbnego widza, skłaniający do myślenia i samodzielnej oceny co jest prawdą a co nie. jak dla mnie 9/10. jeden z moich ulubionych filmów

ocenił(a) film na 6
Xandria

lol

ocenił(a) film na 6
Xandria

lol2

ocenił(a) film na 9
pauli0193

Typowy gówniarski komentarz... Jeżeli już takie "lole" mają się rodzić, to ja jestem za aborcją. A film widziałem dawno temu i podobał mi się, szczególnie fascynujący klimat.

ocenił(a) film na 6
HrabiaWiesiek

w dzisiejszych czasach używanie anglicyzmów i zwrotów potocznych jest naturalne i nie masz prawa na tej podstawie sugerować, że moja mama powinna poddać się aborcji, bo urodziła 'gówniarę'. chyba na trochę za wiele sobie pozwalasz. ja równie dobrze mogłabym po twoim nicku wnioskować, że jesteś stary i zakompleksiony, ale nie czuję potrzeby obrażania kogokolwiek. a czytając twoje wcześniejsze wypowiedzi typu 'Popieram, jest tak paskudna, że nawet worek założony na głowę nie pomoże.', ' Uważaj co mówisz, bo może się okazać, że jestem twoim tatusiem. Jakiś czas temu dość często odwiedzałem stolicę Śląska - Sosnowieś.' wątpię, czy sam jesteś dojrzały.

ocenił(a) film na 6
pauli0193

Wiesiek.....LOL

ocenił(a) film na 9
ocenił(a) film na 9
pauli0193

Eh dziecko, dziecko... nie masz nic do powiedzenia na temat tego filmu, tylko "lol"... po tym Cię oceniam. A moje komentarze były odpowiedzią na zaczepki kilku trolli.

ocenił(a) film na 6
HrabiaWiesiek

nie będę dyskutować, bo z panem wszechwiedzącym to i tak nie ma sensu. uwielbiam takich ludzi <3

ocenił(a) film na 9
ocenił(a) film na 10
pauli0193

Pauli0193... absolutnie ŻADEN "tatuś" osoby,która umie cokolwiek pisać na komputerze nie napisałby <3. <pisałaś/eś( trudno określić płeć bo raz wspominasz o sobie jako kobiecie a kilka słów później jako o domniemanym ojcu) że możesz być ojcem osoby ukrytej pod nickiem"HrabiaWiesiek">. urodziłam się w 88, a pomimo tego,użycie takiego znaczka uważam za dziecinadę. choćby to zdradza Twój wiek ;]

ocenił(a) film na 6
kooren

Czytaj ze zrozumieniem, a potem komentuj. Cytowałam tutaj Wieśka, a nie sugerowałam, że jestem jego ojcem... Twoje oburzenie wynikające z niezrozumienia ironii jest dla mnie dziecinadą. Nie zamierzam więcej odpisywać w tym temacie.

Xandria

Wracając do tematu film klimatyczny, ale nie poraża.