Tak się chwilę zastanawaiłem jaką ocenę wystawić...
Film całkowicie bez wyrazu, pusty wręcz. Ani aktorzy, ani fabuła do mnie po prostu nie przemówiły. Co 10 minut przerywał mi ''akcję'' długi przyjemny ziew. Po obejrzeniu stwierdziłem - film bezpłciowy. Naprawdę klimatu nie czułem, dramatyzmu też nie. Mocno przereklamowany film wojenny. Wystawiam 3/10, a i tak pewnie to naciągane. Nie polecam, strata czasu bo film długi.
Alex, jeśli Ty czegoś nie polecasz to zazwyczaj jest to dla mnie świetna rekomendacja do tego, aby dany film zobaczyć ;) W tym przypadku nie muszę, bo już dawno widziałem, ale za to po raz kolejny mogę się przekonać jakie bzdury wypisujesz ;) "Naciągane 3/10 " ? ahahahahaha Nie wiem gdzie się podziewałeś jak Bóg akurat rozdawał dobry gust filmowy, ale widocznie gdzieś baaaardzo daleko ;] Naprawdę współczuję :]
Rozumiem... gdyby nagle w połowie filmu wyskoczyli Transformersi i zniszczyli wszystkie armie wroga, wtedy była by AKCJA i byś dał 10 temu filmowi ? :D Nie jesteś pierwszą napotkaną przeze mnie osobą która w taki sposób wyraża się o prawdziwych "dziełach". Nie potrafisz dostrzec tego "piękna" a to dlatego że nie uczestniczyłeś w wojnie światowej i nie wiesz jak to naprawdę było... ja również nie uczestniczyłem ale przynajmniej zdaje sobie sprawę z tego że to nie wyglądało tak jak na filmach, rzeczywistość nie ma efektów specjalnych, i taki właśnie ten film był - obrazujący rzeczywistość, strach, lęk, trzeba było walczyć o swoje życie i każda chwila była cenna. Ale też zgadzam się z przedmówcami... gimnazjum ? liceum ? Zajmij się lepiej swoimi filmami science fiction czy innymi pierdołami a jeśli masz się wypowiadać w tak debilny sposób na temat prawdziwych dzieł to lepiej nie przemęczaj palców bo żałosny jesteś.
Nie znacie go. On do każdego dobrego filmu daje złą ocenę. Myśli że jak będzie tak postępował zostanie zapamiętany na Filmwebie jako kontrowersyjna postać. Dla mnie jest co najmniej żałosny.
och...! dałeś dinozaurowi 9 a Szeregowcowi 3?
twoje życie to Dinozaur i to się zgadza... może sam nim jesteś?!