Większych bzdur to już dawno nie widziałem. Szczyt głupoty został osiągnięty w tym filmie. Scenariusz to nadawał się ale do filmu z Seagalem. Szklana Pułapka to skończyła się na części numer trzy, a pozostałe dwie czyli 4 i 5 są słabymi filmami klasy B. Ta część to już w ogóle była pisana na kolanie i robiona z myślą tylko o tym aby jak najwięcej kasy wydoić z biednego widza który kupi bilet do kina. Dałem temu filmowi ocenę 5 za sentyment do "starej" Szklanej pułapki oraz ze względu na osobę Bruce'a Willisa (standardowo to ocenił bym ten film na 3). Mam nadzieję że Willis już więcej nie popełni błędu i nie powróci w roli McClane'a. A tak ogólnie to niech Bruce już kończy karierę i uda się na zasłużoną emeryturę bo ostanie jego filmy to jakaś kpina i obraza dla widzów.
Zgadzam się z tobą w 100%. Niech Willis kończy karierę bo w każdym filmie ostatnio ma taki sam debilny wyraz twarzy.
Ktoś miał pomysł na ciekawy pościg po mieście i na tym się skończyło, ale fakt segal by tu pasował . Dodali na szybkości jakiegoś przeciwnika kompletnie bez wyrazu nawet nie wypada go pisać w jednym zdani z braćmi Gruber czy Płk. Stewartem. Niby śmieszne narzekanie..... naciągane.........jego syn grał jak drewno koszmar.
Generalnie k u p a jakich mało. dla mnie to 1! Za zniszczenie serii do imentu bo czwórka która była idiotyczna i słaba przy tym wygląda imponująco........Jak dla mnie Die Hard to trylogia i koniec.