Po licznych ocenach i komentarzach, udałem sie do kina na film i schemat goni schemat...bum
pach pach , z Moskwy samochodem do Prypec na Ukraine 15 godzin bez jedzenia....juz miałem
dość i te ciagłe smutne powtarzanie "jestem na wakacjach" bożżżeee co za kupa nie film
Idź sie zachwycaj gimbusie minecraftem i cyckami cioci pod prysznicem, bo nic soba nie reprezentujesz...duma poboli i przestanie
Nie obchodzą mnie kazirodcze zwyrodnienia jakie mają miejsce w twojej rodzinie, ale TY jesteś arcy-idiotą nie kapującym tryby ws. Klasycznego Kina Akcji. 3/10 dla Niezniszczalnych 2, doprawdy?? Idź do mamusi by ci poprawiła humor, ja natomiast idę posłuchać sobie Pantery a później obejrzeć jakiś porządny film. Yippee Ki-Yey Patałachu.
I co, chcesz byc fajny? bo porównujesz klasyke z pseudo-filmem gdzie przy kazdej scenie jest reklama ameryckiego szajsu? boś głupi i ślepy i masz za mało lat aby znac sie na dobrym kinie. Znowu chcesz byc fajny i modny udowadniając ze słuchasz Pantery lol. Synku...ty buc zwykły jestes, prostak jakich mało Przyjmuj w zyciu krytyke na klate ,bo w przyszłosci tą swoją dziewczęcą złosliwoscia i tupaniem bucikami nic nie osiagniesz. Nie marszcz czoła jak ktoś ci mówi ze mu sie to nie podoba bo ma prawo do tego, ale tyś za tępy aby to skumac. Nie jestes pępkiem swiata, jesteś zwykłym masowym łykaczem kinowej kupy bo twój mózg ma za daleko do dobrej fabuły w filmie...ważne ze sie strzelają.Pewnie tez jestes fanem 3D bo to takie modne i fajne kolorowe okulary za darmo dają. Czizas żebyś ty cos madrego napisał..to moze bym ci przyznał racje, ale wiem ze twoja argumentacja spocznie na gimbuowych słowach bo tylko na tyle cie stac.
arcyklasyczne kino akcji? :) ty naprawde taki tępy jesteś czy tylko udajesz ?:) ty wogle widziałeś porządne kino akcji !? zgadzam tu sie z kolegą pewnie sie jarasz jakiś 3d bo fajne są okularki, po twoich wpisah widze że masz góra z 10 latek :) i ciągle jedziesz tekst o mamusi fajnie tak w necie kogoś zjechać bo coś sie nie podoba nie? brakuje argumentów to wyzywamy ludzi nie?! :) nie bądź żałosny frajerku :)