warto zobaczyć bo są fajne efekty. Poza tym...słabiutka fabuła...baaardzo słabiutka + nieśmieszne żarty i durne dialogi.
Lepiej nie wydawaj 20 zł na kino tylko poczekaj aż będzie...nooo...wiadomo gdzie za darmo :)
Pewnie że WARTO - film bardzo udany, daje niesamowitą rozrywkę i zabawę (czyt. spełnia cel, do którego został stworzony!).
NIE słuchaj durnej i bezpodstawnej krytyki tych debili, po prostu OBEJRZYJ W KINIE i PRZEŻYJ tą niesamowitą przygodę
z porucznikiem McClane'em i jego synem!
Zdecydowanie nie warto, tym bardziej w kinie, bo nie wiesz czy wyjść i stracić 20zł, czy jeszcze chwilę poczekać. Większość efektów specjalnych masz na trailerze.
fabuła nawet OK, poscigi są, muzyka trzyma w napięciu, czasami nawet mozna sie posmiac, efekty specjalne arcydzielo :D wedlug mnie warto
20zł wydane na marne, choć widziałem jego wszystkie filmy ten scenariusz był całkowicie przewidywalny, gra hmm standard, nic specjalnego, jedynie co przedmówcy pisali efekty specjalne troszkę zrekompensowały moje złe wrażenie...a no i z nudów kilka razy wychodziłem z sali na coś mocniejszego haha...nie polecam :(