Szklana pułapka 5

A Good Day to Die Hard
2013
5,7 58 tys. ocen
5,7 10 1 58426
3,4 21 krytyków
Szklana pułapka 5
powrót do forum filmu Szklana pułapka 5
ocenił(a) film na 4

warto zobaczyć bo są fajne efekty. Poza tym...słabiutka fabuła...baaardzo słabiutka + nieśmieszne żarty i durne dialogi.
Lepiej nie wydawaj 20 zł na kino tylko poczekaj aż będzie...nooo...wiadomo gdzie za darmo :)

Pewnie że WARTO - film bardzo udany, daje niesamowitą rozrywkę i zabawę (czyt. spełnia cel, do którego został stworzony!).
NIE słuchaj durnej i bezpodstawnej krytyki tych debili, po prostu OBEJRZYJ W KINIE i PRZEŻYJ tą niesamowitą przygodę
z porucznikiem McClane'em i jego synem!

teilnehmer07

witamy przedstawiciela dystrybutora.

teilnehmer07

witamy przedstawiciela dystrybutora

ocenił(a) film na 5

Do kina zdecydowanie NIE warto.

ocenił(a) film na 3
Anthrax91

Zdecydowanie nie warto, tym bardziej w kinie, bo nie wiesz czy wyjść i stracić 20zł, czy jeszcze chwilę poczekać. Większość efektów specjalnych masz na trailerze.

manyaky

Patałachy z was i tyle w temacie, dupki żołędne.

użytkownik usunięty

Jeśli nie jesteś z podstawówki lub gimnazjum to NIE.

ocenił(a) film na 8

fabuła nawet OK, poscigi są, muzyka trzyma w napięciu, czasami nawet mozna sie posmiac, efekty specjalne arcydzielo :D wedlug mnie warto

Warto i nie podlega to dyskusji, a krytykę powyższych ciulów na ropę - olej!

SF_Lover

20zł wydane na marne, choć widziałem jego wszystkie filmy ten scenariusz był całkowicie przewidywalny, gra hmm standard, nic specjalnego, jedynie co przedmówcy pisali efekty specjalne troszkę zrekompensowały moje złe wrażenie...a no i z nudów kilka razy wychodziłem z sali na coś mocniejszego haha...nie polecam :(

ocenił(a) film na 3

warto, na kompie jak ściągniesz z netu

xunix

Bóg cię opuścił, więc skończ chrzanić farmazony! o.O