Szklana pułapka 5

A Good Day to Die Hard
2013
5,7 58 tys. ocen
5,7 10 1 58426
3,4 21 krytyków
Szklana pułapka 5
powrót do forum filmu Szklana pułapka 5

dobry

ocenił(a) film na 7

Czemu taka niska ocena przecież to film sensacyjny któremu nic nie brakuje jak boli was absurd tego filmu marna fabuła przesadne sceny kaskaderski to oglądajcie film z gatunku melodramat tam tego zapewne nie będzie.Pozdrawiam i daje 7

ocenił(a) film na 6
lempik33

przed chwilą oglądałem

Poprzeczka była wysoko, to co zobaczyłem mnie rozczarowało, jak film klasy B

4 kosztowała ok 200 baniek, a to nie wiem czy było warte choć 50

Efekty słabe ,do tego scena z helikopterem (aka kamikaze) porażka roku ,za to daję 6 i ani ciut więcej

PS: Chcesz zobaczyć dobre kino akcji? Idź do Kina na Szybkich i Wściekłych 6 ( z założenia samochodówka a akcji więcej niz w całej pułapce 5)

ocenił(a) film na 5
lempik33

nudny , po co robili 4 i 5? to już nie to co pierwsze 3 części , to juz bym wolal remake z nowymi aktorami niż tą szmire

ocenił(a) film na 5
lempik33

Tak to film sensacyjny, któremu nic nie brakuje - zgadzam się z tym twierdzeniem. Natomiast to nie jest zwykły film sensacyjny, tylko kolejna odsłona legendarnej serii, to "Szklana pułapka", której brakuje sporo do klimatu pierwszych trzech części. Już czwórka była poniżej oczekiwań, ale piątka...? Jeśli Stallone dał radę wskrzesić swoich herosów (Rambo, Rocky) w sposób strawny, dlaczego mam być zadowolony z tak nieudanej rezurekcji Johna McLane'a?