Szklana pułapka 5

A Good Day to Die Hard
2013
5,7 58 tys. ocen
5,7 10 1 58427
3,4 21 krytyków
Szklana pułapka 5
powrót do forum filmu Szklana pułapka 5

zwiastuny,trailery,recenzje,komentarze,nazwisko rezysera,tego zalosnego synalka bruca no i sam bruce bez formy i juz wiadomo ze film to po prostu gniot,powinni tytuł zmienic bo tak to zniszcza legende szklanej pułapki.

użytkownik usunięty
damianho15

http://www.youtube.com/watch?v=61ScTMVx5ws

ocenił(a) film na 4

jezeli nie masz nic ciekawego do powiedzenia w tej kwesti to nie spamuj.

użytkownik usunięty
damianho15

Mam kilka rzeczy do powiedzenia:

1. Jesteś trollem i to ty spamujesz, a nie ja,
2. Twój temat to nic innego jak durne i nie przemyślane rzępolenie o niczym, bowiem nawet nie obejrzałeś filmu a już go z góry objeżdżasz,
3. Zakładam że gdyby w tym filmie wystąpił twój ulubieniec to inaczej byś się odnosił do tego filmu, co więcej obecnie forma Willisa jest dużo lepsza od Seagala.

ocenił(a) film na 4

hah zal,załozyłem temat który powinnien dac wszystkim do myslenia zreszta wiekszosc sie ze mna zgadza,a o ss tu mowy nie było

użytkownik usunięty
damianho15

Odpisałeś mi m.w. to czego się mogłem po tobie spodziewać i jak zwykle przedstawiasz postawę durnego szczyla któremu się wydaje że jest obyty w filmach i się na nich zna, a każdy, kto uzmysławia ci że tkwisz w błędzie to ty odpisujesz szczeniackimi tekstami rodem z gimnazjum. To że się sugerujesz komentarzami na temat filmu jest żalowe, bo powinneś słuchać własnego a nie czyjegoś gustu. Pominę już ten idiotyczny wtręt o "żałosnym synalku Bruce'a" i o tym że nazwałeś ten film "gniotem" nawet go nie oglądając.

p.s. pokaż mi tę "WIĘKSZOŚĆ" co się niby z tobą zgadza,
p.s. 2 Co z tego że nie było tu mowy o twoim ulubieńcu?. Pisałem przecież że gdyby on tu wystąpił to na ten film patrzłbyś inaczej.

ocenił(a) film na 4

skoro ci sie ten film podoba to ja niemam nic do dodania,pogratulowac heh.

użytkownik usunięty
damianho15

Jak zwykle nie masz nic mądrego do npisania. Nie oglądałem tego filmu dlatego go nie oceniam, a nie to co ty sugerujesz się czyimiś komentarzami i trailerami i już film skreślasz. Pogratulować to można tobie i współczuć też.

użytkownik usunięty

Pragnę zauważyć że giertych zazdrości Willisowi bo ten gra sobie w kinowych akcyjniakach Die Hard 5, a biedny Steven w amatorskich filmach. :(

użytkownik usunięty

No to prawda, dobrze że Steven w ogóle ma jakieś klasyki na koncie. Ale wiadmo Bruno ma więcej.

ocenił(a) film na 4

haah nie zazdroszcze skoro to cos puszczaja w kinach a film i tak jest zalosny,a ss ma o niebo lepsze filmy nawet teraz.

użytkownik usunięty
damianho15

Lepszy bo gra Steven? Porywające.

ocenił(a) film na 4

wszystko jest w nich lepsze,a statham to zwykly czlowieczek ktory sie popisuje a walczyc nie umie.

użytkownik usunięty
damianho15

Wyjaśnij dlaczego są lepsze i dlatego uciekasz się nagle do Stathama?

ocenił(a) film na 4

bo o nim wspominasz,do bruce nic niemam ale jego hit die hard przeminal,a filmy ss nawet te nowe nie sa naładowane efektami,fajnie nakrecone walki.

użytkownik usunięty
damianho15

Dalej nie wyjaśniłeś dlaczego są lepsze. Co to za argument fajnie nakręcone walki. Z tego co wiem to walki zazwyczaj w nowych filmach Seagala są fatalne, nie mające porównania z wczesnymi latami 90. Już pod koniec wieku z film na film gorzej walczył. Czekam aż mi wyjaśnisz dlatego filmy nowe ss są lepsze.

ocenił(a) film na 4

kazdy element jest lepszy,zreszta wystarczy obejrzec to i to i wiadomo.

użytkownik usunięty
damianho15

Napisz które czekam.

ocenił(a) film na 4

np najnowszy ss.

użytkownik usunięty
damianho15

Które elementy są lepsze.

użytkownik usunięty
damianho15

Znowu potwierdzasz że nie wiedziałeś tego filmu, a go krytykujesz. Po prostu żenujące, a ostatnie filmy Seagala to nic innego jak niskobudżetowe gnoty bez smaku i pomysłu, czego nie można powiedzieć o filmach Willisa.

ocenił(a) film na 4

moze i nieskobudzetowe ale dobre napewno lepsze od die hard 4 który widziałem.

użytkownik usunięty
damianho15

No i co zmieniasz temat, mówimy o "Szklanej pułapce 5" a nie o poprzedniku, a jak nie widziałeś tego filmu to nie powineś go tak surowo oceniać, ja też mogę powiedzieć że kolejne filmy z Seagalem to będą gnioty zresztą jak wszystkie od 2003 roku.

ocenił(a) film na 4

to se mów i tak wiadomo ze szklanej pułapki juz niema a seagal nadal kreci dobre filmy,tyle.

użytkownik usunięty
damianho15

Raczej gnioty warte mniej niż smród spod twojej pachy :) A jak tak brać pod uwagę całokształt to Willis bije w filmach Seagala, nawet ludzie lepiej się o nim wypowiadają niż o twoim idolu. Dyskusja z tobą jest wtórna i jałowa, ty sam jesteś nudny i nie masz pojęcia o filmach. Zapewne gdyby w "Tango i Cash" grał Seagal to też inaczej byś ocenił ten film, ale nie, ty oceniasz filmy na więcej iż 5 tylko dlatego że Seagal tam wystąpił, żenua.

ocenił(a) film na 4

hah to zobacz sobie inne filmy ocenione przez ze mnie w których nie grał ss,a do bruce nic niemam ale jednak die hard sie skonczył.

użytkownik usunięty
damianho15

Nie muszę tego robić, wystarczy że musiałem przeczytać twój durny post o tym że jak Seagal nie wystąpi w "Niezniszczalnych 3" to ty dasz ocenę 1.

ocenił(a) film na 4

no w tym przypadku musze poniewaz to ostatnia czesc i jezeli nie bedzie ss to skandal.

użytkownik usunięty
damianho15

Powinieneś winić za to przede wszystkim samego Seagala. :)

ocenił(a) film na 4

narazie niewiadomo dlaczego takze z tym sie wstrzymaj.

użytkownik usunięty
damianho15

Jaka bzudura, nie będzie tam Seagala to dasz 1, to jeden z najgłupszych postów jakie tu przeczytałem.

użytkownik usunięty

A ja czekam na niego aż mi poda te elementy. :(

ocenił(a) film na 4

to hołd dla twardzili kina akcji i ss musi byc dlatego musze zrobic wyjatek i dac jeden jezeli tak bedzie.

użytkownik usunięty
damianho15

Oczywiście że Seagal to jedna z legend gatunku, ale nie znaczy to że jeśli nie wystąpi w tym filmie to od razu dasz jeden. nawet jeszcze nie wiesz o czym będzie film. Jak Seagal się nie zgodzi to jego sprawa.

ocenił(a) film na 4

w tym przypadku znaczy 1 wyjatkowo.

ocenił(a) film na 4
damianho15

Die Hard 4 gdyby nie te pare grubo przegietych scen typu " wjade samochodem w helikopter, albo zeskocze z wiaduktu na mysliwiec :/ " nie był by taki zły

ocenił(a) film na 4
ROBERTHUNT

Ten wjazd samochodem w helikopter jeszcze przetrawię, ale to z myśliwcem i wiaduktem - nie.

ocenił(a) film na 4
damianho15

Skąd wiesz, że jest żałosny, skoro nie oglądałeś? Ja też do tej pory kierowałam się przekonaniem, że filmy Seagala po 2002 roku, to gnioty, bo uwierzyłam w opinię innych. Ale sama się przekonuję, że z tych gniotów można wybrać coś niezłego.

ocenił(a) film na 4
karoman4

no wiadomo ss rulez,a statham widziałem kilka tych podobno lepszych i srogo sie zawidłem,a pozatym on zaczał grac w sensacjach po 2000 takze wiadomo ze niema ani jednego dobrego,no i niestety gosc walczyc nie umie wiec niewiem po co sie pcha do akcji.

ocenił(a) film na 4
karoman4

a co do die hard widziałem 4 a 5 liczne fragmenty i obydwa sa delikatnie mowiac srednie.

ocenił(a) film na 4
damianho15

Fragmenty? To Ty towar sprawdzasz fragmentami?

ocenił(a) film na 4
karoman4

zobacze cały ale juz wiem ze film bedzie niezbyt.

ocenił(a) film na 7

Coś w tym chyba jest !

ocenił(a) film na 7

Fajny avatar !!! .Ja też dam chyba w nastepnym zdjecie jakieś topowej aktorki !

użytkownik usunięty
bradock

Teraz na moich avatarach będą gościć same panie.

ocenił(a) film na 7

Fajnie .Ja w nastepnym dam eks -małżonkę Bruce .

użytkownik usunięty
damianho15

Zobacz na zwiastuny, trailery, recenzje, komentarze, nazwisko reżysera no i sam Seagal bez formy i już wiadomo ze film to po prostu gniot, powinni Seagala zmienić bo tak to zniszczą jego legende. :)

Jak widać Die Hard i tak z nim wygrywa. ;d

Musiałem to napisać. music.

ocenił(a) film na 4

tylko ze ostatni film ss byl bardzo dobry a szklana pulapkaskonczyla sie na 3 czesci,tyle.

użytkownik usunięty
damianho15

Widziałem ostatni film i szybko o nim zapomniałem, wiesz dlaczego? Bo to kolejne głupawe dno, 4 cześć Die Hard już jest lepsza.

ocenił(a) film na 4

die hard juz dawno sie skonczył a seagal nadal kreci dobre filmy!

użytkownik usunięty
damianho15

Nie skończył się będzie jeszcze 6 część. :)