Szklana pułapka 5

A Good Day to Die Hard
2013
5,7 58 tys. ocen
5,7 10 1 58426
3,4 21 krytyków
Szklana pułapka 5
powrót do forum filmu Szklana pułapka 5

Ten film jest gorszy niż bajka!!! SzP 4 to przy tym arcydzieło, a ona była słaba. Film wyłączyłem po niecałej godzinie:( Tak bardzo na niego czekałem i tak bardzo się zawiodłem:( Szkoda:(

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 3
Twardy_Stefan

Po pierwsze Twardy Stefanie obrażanie mnie nie sprawi, że będziesz miał rację. Po drugie czytaj ze zrozumieniem :) Napisałem, że ,,wyłączyłem film po niecałej godzinie", a to oznacza, że de facto film oglądałem tylko nie do końca ;)

ocenił(a) film na 4
Twardy_Stefan

Stefek weź się k urwa uspokój bo bronisz tego filmu jak Częstochowy. Pal to sześć jakby to były konstruktywne odpowiedzi ale w zasadzie to tylko 'ochasz', 'achasz' i rzucasz mięsem na tych którym się nie podobał. Moore i tak Ci nic nie odpali za próbę podniesienia oceny tej produkcji. Poluzuj stringi, pożyjesz dłużej

ocenił(a) film na 4
Twardy_Stefan

No tak.. w tym momencie pozostaje mi użyć na Ciebie tego http://images.cheezburger.com/completestore/2010/4/5/129149705647307148.jpg i wycofać się z tej konwersacji niskich lotów ;) Bye pieniaczu

ocenił(a) film na 3
Twardy_Stefan

Hej Stefciu :) Jesteś?
Mam prośbę :) Napisałbyś jeszcze jakiś komentarz bo siedzimy z kumplami popijamy piwko i z ciebie lejemy:)
Proszę tylko szybko:)
Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 3
Twardy_Stefan

Dzięki Stefciu:) Od razu się nam lepiej się zrobiło :) A co chcesz dołączyć? Znajdzie się dla ciebie miejsce :) Tylko przywieź gumki bo nie wiadomo gdzie się szlajasz :)
Pozdrawiamy ;)

ocenił(a) film na 3
Twardy_Stefan

Dzięki :)

ocenił(a) film na 3
Twardy_Stefan

Dałem 2/10, ale przychylę się do twojej prośby i skończę oglądać. Może zmienię ocenę :) Tak dla wyjaśnienia jestem wielkim fanem Szklanej Pułapki. Pierwsze trzy części oglądałem po 10 razy, a może i więcej. Dlatego taka opinia i taka ocena.
Pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 3
Twardy_Stefan

Ok. Wczoraj oglądałem i niestety film do końca był strasznie słaby. Dialogi to nie wiem kto im pisał. Podniosłem ocenę na 3/10. Naprawdę jestem bardzo zawiedziony tym filmem :( Tobie się podobał mi nie. O gustach się nie rozmawia.

ocenił(a) film na 3
Twardy_Stefan

I w końcu nasza wymiana zdań weszła na normalne tory. Ale co do jednego jesteśmy zgodni: Szklana Pułapka to jeden z najlepszych filmów, który ja mogę oglądać bez końca. Wczoraj oglądałem za chwilę po 5 części 3 część. Uwielbiam tam rolę Samuela L. Jacksona :)

użytkownik usunięty
Twardy_Stefan

A ja oceniłem na 5/10. :)

użytkownik usunięty
lukaszpanek7

Jest 00:21, chciałem się pośmiać czytając wypowiedzi Stefka, niestety wszystkie są poblokowane, ale tym co napisałeś to mnie rozbawiłeś i wygrałeś internety xD

ocenił(a) film na 3

Hej gdyby nie ty to nawet bym nie wiedział, e nasz konwersacja za Stefanem została tak okrojona. Teraz to trochę słabo wszystko wygląda :)

lukaszpanek7

haha no i wygląda na to, że administracja Filmwebu zbanowała przygłupa. Trochę szkoda, śmieszny był z niego pajac ;)

Pozdrawiamy cię Druny Stefciu z tego miejsca bo wiemy, że to czytasz, plując w monitor i sra**c pod siebie z wrażenia. jednocześnie zapewniamy, że dalej będziemy gnoić Szklaną Pomyłkę 5, a ty g****o temu zaradzisz :)

Sayonara, malutki!

ocenił(a) film na 2
Hayes

Właśnie skończyłem oglądać...
Wiadomość dla tych co jeszcze nie widzieli: po scenie pościgu (mocno przesadzonego) na początku filmu- można wyłączyć.
Ode mnie ten filmik ma 2.
Myślałem, po obejrzeniu czwórki, że już gorzej być nie może... A jednak

PS. Szkoda, że już nie ma wpisów Stefcia- też bym poczytał, zamiast oglądać SzP5. Tu chyba było ciekawiej???

użytkownik usunięty
Hayes

Wielka strata, ze Stefana była niezła brechta. Pewnie nieźle mu żyłka skacze, że nie może nam odpowiedzieć.

ocenił(a) film na 6
lukaszpanek7

Bez przesady, jeśli chodzi o "naciąganie" to 4 była miejscami dużo bardziej bajkowa.
Jeśli natomiast chodzi o samą treść, to niestety nudnawy i nic specjalnego.