Ten film jest gorszy niż bajka!!! SzP 4 to przy tym arcydzieło, a ona była słaba. Film wyłączyłem po niecałej godzinie:( Tak bardzo na niego czekałem i tak bardzo się zawiodłem:( Szkoda:(
Po pierwsze Twardy Stefanie obrażanie mnie nie sprawi, że będziesz miał rację. Po drugie czytaj ze zrozumieniem :) Napisałem, że ,,wyłączyłem film po niecałej godzinie", a to oznacza, że de facto film oglądałem tylko nie do końca ;)
Stefek weź się k urwa uspokój bo bronisz tego filmu jak Częstochowy. Pal to sześć jakby to były konstruktywne odpowiedzi ale w zasadzie to tylko 'ochasz', 'achasz' i rzucasz mięsem na tych którym się nie podobał. Moore i tak Ci nic nie odpali za próbę podniesienia oceny tej produkcji. Poluzuj stringi, pożyjesz dłużej
No tak.. w tym momencie pozostaje mi użyć na Ciebie tego http://images.cheezburger.com/completestore/2010/4/5/129149705647307148.jpg i wycofać się z tej konwersacji niskich lotów ;) Bye pieniaczu
Hej Stefciu :) Jesteś?
Mam prośbę :) Napisałbyś jeszcze jakiś komentarz bo siedzimy z kumplami popijamy piwko i z ciebie lejemy:)
Proszę tylko szybko:)
Pozdrawiam :)
Dzięki Stefciu:) Od razu się nam lepiej się zrobiło :) A co chcesz dołączyć? Znajdzie się dla ciebie miejsce :) Tylko przywieź gumki bo nie wiadomo gdzie się szlajasz :)
Pozdrawiamy ;)
Dałem 2/10, ale przychylę się do twojej prośby i skończę oglądać. Może zmienię ocenę :) Tak dla wyjaśnienia jestem wielkim fanem Szklanej Pułapki. Pierwsze trzy części oglądałem po 10 razy, a może i więcej. Dlatego taka opinia i taka ocena.
Pozdrawiam:)
Ok. Wczoraj oglądałem i niestety film do końca był strasznie słaby. Dialogi to nie wiem kto im pisał. Podniosłem ocenę na 3/10. Naprawdę jestem bardzo zawiedziony tym filmem :( Tobie się podobał mi nie. O gustach się nie rozmawia.
I w końcu nasza wymiana zdań weszła na normalne tory. Ale co do jednego jesteśmy zgodni: Szklana Pułapka to jeden z najlepszych filmów, który ja mogę oglądać bez końca. Wczoraj oglądałem za chwilę po 5 części 3 część. Uwielbiam tam rolę Samuela L. Jacksona :)
Jest 00:21, chciałem się pośmiać czytając wypowiedzi Stefka, niestety wszystkie są poblokowane, ale tym co napisałeś to mnie rozbawiłeś i wygrałeś internety xD
Hej gdyby nie ty to nawet bym nie wiedział, e nasz konwersacja za Stefanem została tak okrojona. Teraz to trochę słabo wszystko wygląda :)
haha no i wygląda na to, że administracja Filmwebu zbanowała przygłupa. Trochę szkoda, śmieszny był z niego pajac ;)
Pozdrawiamy cię Druny Stefciu z tego miejsca bo wiemy, że to czytasz, plując w monitor i sra**c pod siebie z wrażenia. jednocześnie zapewniamy, że dalej będziemy gnoić Szklaną Pomyłkę 5, a ty g****o temu zaradzisz :)
Sayonara, malutki!
Właśnie skończyłem oglądać...
Wiadomość dla tych co jeszcze nie widzieli: po scenie pościgu (mocno przesadzonego) na początku filmu- można wyłączyć.
Ode mnie ten filmik ma 2.
Myślałem, po obejrzeniu czwórki, że już gorzej być nie może... A jednak
PS. Szkoda, że już nie ma wpisów Stefcia- też bym poczytał, zamiast oglądać SzP5. Tu chyba było ciekawiej???
Wielka strata, ze Stefana była niezła brechta. Pewnie nieźle mu żyłka skacze, że nie może nam odpowiedzieć.