jeśli jesteś nastoletnim pustakiem - polecam
w przeciwnym razie - omijać z daleka
scenarzystę i reżysera powinni powiesić za jaja, ale ich bół byłby
i tak niczym w porównaniu z mękami oglądania tego gniota :\
Ty jestes pustakiem jesli piszesz takie opinie!! Szkola uczuc moze nie jest idealna pod kazdym wzgledem ale scenariusz i rezyseria są the best. To ciebie powinni powiesic za jaja za pisanietakich rzeczy!!!! Nie jara mnie zresztą opinia kogos kto ocenil na 10 kazdą czesc Star Wars(sprawdzilam na twoim blogu) - tam oprocz efektow specjalnych nie ma nic-zadnego przeslania. Widocznie nie zrozumiales przeslania filmu AWTR, moze jestes na to poprostu za glupi?? Ja znam prawdziwych facetow, ktorzy na tym filmie ryczeli jak male dzieci - to jest dowod na jego wielkosc, a napewno nie na glupote ludzi ktorzy go oglądają!!!! Szkola uczuc ma w sobi to coś....Tak wiec mnie i prawdziwych fanow filmu Szkola uczyc mozesz tylko pocalowac w tylek, bo napewno nikt z nas nie bedzie tracil czasu na tlumaczenie takiemu WAŁOWI jak ty sensu tego filmu - zresztą i tak bys tego nie zrozumial!!!!
Ja rozumiem ze kazdy ma prawo do wlasnej opini-ale tylko wtedy jesli ocenia cos swiadomie, a nie wtedy GDY OCENIA COS CZEGO NIE ZROZUMIAL BO JEST NA TO A TĘPY!!!!!!!!
Cmoknij nas wszystkich w dupe i nie pisz wiecej takich glupot na tym forum!!!
P.S.Grauluję tak WYBORNEGO WPROST GUSTU FILMOWEGO!! Modl sie zeby w przyszlosci nikt nie powiesil cie z jego powodu ZA JAJA!!!!! Albo nie: WSZYSCY SIĘ ZA NIEGO POMÓDLMY!!!
Pozdrowienia dla wszystkich ktorzy choc trochę zgadzają sie z moja wypowiedzia ;)
KaSiEk