swietnyy film, ale nie najwyzszej jakosci. Na poczatku zauwazalne bledu, ale pod koniec nic. polecam go wszystkim. bardzo wzruszjacy i glebokim morałem.
ty widzisz co piszesz, dziewczyno? Dajesz dychę, a mówisz że nie najwyższej jakości i że są zauważalne błędy... Jak się daje filmowi 10 to oznacza że jest IDEALNY, boski, cudowny, nie wiarygodny... A jak ma błędy to dycha mu się nie należy...
Jestem tego bardzo świadoma!!!! Ja mam swoje kryterium. I oceniłam go ze względu na wartość moralną filmu, a nie na wykonanie. Pozdrawiam:)
B. fajny film. Nie trzeba wydawać milionów zeby były jakies rewelacyjne efejty, byle by sie dało go oglądaca najwazniejsze jest o co w tym filmie chodzi,Naprawde bardzo fajny
Czyli jak film jest idealnie zrobiony a tematyka do bani to można dać 10 a jak jest super pod względem treści i posiada błędy produkcji to już mu się nie należy. fajnie. ale niektórzy biorą pod uwagę inne wartości i kryteria
Czyli rozumiem, że wszelkim filmom o miłości, sprawiedliwości, i innych poważnych rzeczach należy dawać dychy?
A np. żadna komedia czy horror na taką ocenę nie zasłuży, bo przecież tematyka takiego "dziecka rosemary" czy "lśnienia" nie jest jakaś szczególnie mądra czy ambitna...
Dziwić się, że tyle ocen z dupy na filmwebie...
Nie wszelkim ale ulubionym można. Każdy ma własny gust.
Zasłuży jak będę taką komedie lub horror chciał jeszcze nie raz obejrzeć. A tak poza tym to komedia może być o miłości, horror o sprawiedliwości itd.
Co do filmwebu to jest tylu użytkowników i różnych gustów, że naprawdę ciężko się zawieść na jakiejś ocenie