PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33295}

Szkoła uczuć

A Walk to Remember
2002
7,5 236 tys. ocen
7,5 10 1 236110
5,1 26 krytyków
Szkoła uczuć
powrót do forum filmu Szkoła uczuć

Nie obczajam was. Widziałem ten film, ale jak mógł do mnie dotrzeć, skoro produkcji o podobnej treści, że się zakochują i ktoś tam choruje było już setki. Dużo błędów w filmie, marnie zagrany. Jest w nim coś ciekawego, ale bez przesady. Arcydzieło to to nie jest. Śmieszą mnie oceny 10/10. No ale dziewczyny też muszą coś oglądać...

ocenił(a) film na 10
They_shoot_horses_dont_t

Wsumie masz racje, ale 10/10 nalezy sie za przesłanie i cała fabułe. Może nie jest arcydziełem, ale wiele na mnie wywarł.
Jest wiele filmów o podobnej treści tak jak "Miejsce na ziemi". Ale tu nie chodzi jedynie o śmierć ukochanej osoby.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
Justyna

ja również dałam 10/10 to prawde ten schemat występuje w bardzo wielu filmach...ale on ma to coś...ogladalam podobne filmy juz wiele razy ale tylko szkołe obejrzałam chyba juz z 10razy i zawsze rycze przez ponad polowe filmu...

ocenił(a) film na 10
They_shoot_horses_dont_t

ja dałam 10/10 i wcale to nie jest film dla dziewczyn!! ogładałąm go z bandą kumpli. nie lubię romansideł wogóle i niechętnie chciałam go oglądać, ale przesłanie tego filmu jest tak mocne, że płakałam przez półfilmu i nie tylko ja... Bardzo dobrze jest ukazane jak wiele człowiek może zrobić dla osoby którą kocha....

ocenił(a) film na 8
jaizar

Ja dałem 10/10 ze wzgledow osobistych no i z uwagi na soundtrach.

Pozdro 600.