PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33295}

Szkoła uczuć

A Walk to Remember
2002
7,5 236 tys. ocen
7,5 10 1 236129
5,1 26 krytyków
Szkoła uczuć
powrót do forum filmu Szkoła uczuć

Najbardziej smutnym momentem było to jak Jamie powiedziała Landonowi o swojej chorobie i on szukając pomocy pojechał do ojca .. nikt mu nie otworzył a później gdy jechał .. płakał. ;(( smutna chwila.

Najpiękniejsze było też to, że on bardzo się dla niej zmienił, stał się lepszym człowiekiem... dla niej mogł poświęcić kumpli i wszystko inne..

Naprawdę piękny i pouczający film.!!! 10/10

ocenił(a) film na 9
Karolcia_112

Tak, mi się też bardzo podobał ten film ;)
Mi się jeszcze podobało jak ona mu powiedziała 'tylko masz się we mnie nie zakochać ' ( czy jakoś tak ) on się zaśmiał i powiedział, że na pewno się nie zakocha w niej, a potem i tak ją pokochał^^
Podobał mi się jeszcze ich występ, prawie na początku filmu. Jak on ją pocałował, chociaz nie było tego w scenariuszu. ;)
Bardzo dobry film. ;P

Karolcia_112

Mnie wzrusza całe ostatnie pół godziny filmu - wszystkie sceny bez wyjątku :)

ocenił(a) film na 10
hela931

A mnie jak ona już umarła i on o tym wszystkim myśli i jest zachód słońca :)

ocenił(a) film na 10
Karolcia_112

Kiedy Landon mówi że Jamie odeszła :(
Przepiękny film

StereoLoove

Według mnie cały film był super

a mi się najbardziej podobało jak był ten fotomontaż i on podszedł do swojego kumpla i zaczął się bić za nią :)

użytkownik usunięty
22madzia221

- Szkoda, że nie doświadczyła cudu
- Przeciwnie, ty nim byłeś

ocenił(a) film na 9

Dla mnie wzruszający moment to ten, w którym dowiedział się, że ona jest chora :(

ocenił(a) film na 9
Karolcia_112

Kiedy Landon godzi się z ojcem , po tym jak zapłacił za pielęgniarkę dla Jamie .

marleneczka121

dla mnie również to był najbardziej wzruszający moment :)

Karolcia_112

Mnie przyciagnalmoment gdy Landon zabral Jamie na granice stanow i powiedzial ze teraz ona jest w dwoch miejscach naraz-ten moment nie tyle mnie wzruszyl co bardzo mi sie spodobal gdyz Landon udowodnil ze bardzo zalezy mu na Jamie

użytkownik usunięty
katherine8

a dla mnie to wzruszyłam sie jak Jamie powiedziała Landonowi,że ma białaczkę,potem jak pojechał do ojca i wypłakiwał mu się...
wogóle to od momentu jak zaczęla śpiewać piosenkę Only Hope-nie wiem czemu bo ja mam tą piosenkę ale jak jej słucham to sie nie wzruszam ale jak słysze w filmie to wtedy tak.
Wyjde na największą beksę ale trudno,ale już taka jestem i nic nie poradzę.Zawsze jak będę widzieć ten film to się rozkleje.pozdr.

"Wyjde na największą beksę ale trudno,ale już taka jestem i nic nie poradzę.Zawsze jak będę widzieć ten film to się rozkleje."

rozumiem cię, ja też tak mam..! :D
ten film bardzo mnie poruszył i na pewno na długo go zapamiętam...

ocenił(a) film na 10
Karolcia_112

Mnie najbardziej podobał się moment w którym Landon kazał Jamie stanąć jedną nogą przed tablicą miasta a drugą za .. była w 2 miejscach jednocześnie o czym zawsze marzyła.