Niestety z przykrością stwierdzam, że książka była lepsza :( No cóż.... Czasami lepiej poczytać niż popatrzeć :))) Polecam "Jesienną miłość" :)))
wiem ze to juz bylo dawno, ale czy mozesz mi podac autora tej ksiazki??Dzieki/N.F.
Nicholas Sparks "Jesienna miłość". Tytuł orginalny to: "A Walk To Remember". Miłego czytania :-)
Siemka.Czy mozesz mi podac dokładniejsze info o tej ksiazce?? masz moze gadu-gadu??Napisz na mój nr 1027975. Albo na meila. rapfanka@wp.pl,Mam wazne pytanie
Masz moze namiary na sklep internetowy z ta ksiażka.. (zeby tani,.. bo cięko z kasą)? z góry then :)
=======================
www.shanewest.glt.pl
Książkę możesz kupić na aukcji ALLEGRO (nr aukcji: 29212468), można ją było ją nabyć na www.mareno.pl (ale nie wiem czy aktualnie jest dostępna), obecnie można ją na pewno zamówić na stronie http://ksiazki.wp.pl/katalog/ksiazki/ksiazka.html?kw=67526 (jest to wydanie, które ja mam i gorąco polecam). Ale zachęcam Ciebie abyś rozejrzał się po księgarniach - "Jesienna miłość" wydawnictwa ALBATROS kosztuje 14,90zł.
hm.. bede musiał pochodzić troche.. :) Bo tak fajny film.. trzeba tez mieć na papierowym papierze hehe ;)
Tak, tak Przemku :-) Trzeba trochę pochodzić bo naprawdę warto :-) Potraktuj to jak polowanie na skarby ;-)
Pozdrowienia dla wszystkich (nie)zalogowanych w FILMWEBIE :-)
PS. Wypowiedź z dnia 8 sierpień 2004 21:24 należała do mnie :-) Zapomniałam się zalogować :-P
wiedziałem ze to ty heheh :P.. ale zycie hehe.. wiara i te inne ;) pozdrawiam ;)
widzialam film i czytalam ksiazke (w tej wlasnie kolejnosci:-)) i w sumie trudno mi to stwierdzic ale mi sie bardziej chyba film podobal. film dzieje sie w "naszych" czasach a ksiazka chyba w 50 latach (juz nie pamietam dokladnie) wtedy byly inne czasy wiec ksiazeczka troszke sie rozni od filmu ale temat przewodni jest ten sam :-) pozdro