NAWET PRZEZ CHWILE SIE NIEWZRUSZYŁEM ANI NIE ZAMYSLIŁEM BO NIE BYŁO NAD CZYM . POPROSTU CHŁAM I TYLE. TRZEBA BYĆ NIEWIARYGODNIE NAIWNYM ALBO ŁATWOWIERNYM BY NABRAĆ SIE NA TĄ PROSTACKĄ I GŁUPIUTKĄ OPOWIEŚĆ O UCZUCIU DWOJGA ZUPEŁNIE INNYCH LUDZI NIEPASUJACYCH DO SIEBIE POD ZADNYM WZGLĘDEM. NEDZNE AKTORSTWO, BŁACHA HISTORIA , PRZEWIDYWALNY SCENARIUSZ I OCZYWISTE ZAKOŃCZENIE. ALE PRZECIEZ I TAK LICZY SIE TYLKO TO ILE ZA TEN FILM PRODUCENCI I DYSTRYBUTORZY WYCIAGNELI WIĘC NIE POWINNI ZWLEKAĆ TYLKO NAKRECIC KONTYNACJE W KTOREJ GŁOWNA BOHATERKA WRACA Z ZAŚWIATÓW A WSZYSCY ŻYJA DŁUGO I SZCZĘŚLIWIE. GORĄCO NIE POLECAM A WRECZ ZNIECHECAM DO OBEJRZENIA KOLEJNEGO AMERYKAŃSKIEGO GNIOTA.
to czemu ten film ejst w top 100 swiat i ma tyle głosow?? mozesz mi to wyjasnic ?? a tak pozatym napiales post ktos Cie zauwarzyl czyli ja i czujesz sie lepszy?? ze jeszcze to napisales capsem??
jest w 100 najlepszych gdyz zostala dobrze przeprowadzona kampania reklamowa i promocyjna i dlatego i film jest znany i zostalo na niego oddanych wiele glosow, a poza tym ludzie chyba lubia czułe smetne, błache i prostackie historyjki o milosci, im sie to podoba mi nie i dlatego taką wyraźiłem opinie. Jeżeli chodzi o to dlaczego napisalem capsem to dlatego że tak i już.
rozumiem ja glownie lubie filmy typu sci-fi i Fantasy i czasem lubie zobaczyc cos innego :) widzialem ten film pare lat temu i powiem ze film zrobil na mnie duze wrazenie :) moze nie zrozumiales filmu :) albo czasem by byl lepszy efekt postaw sie na miejscu bohatera :) niestety film opisuje to co sie moze zdarzyc kazdemu więc nie wiem czy to takie błache, mi sie to podobało :)
Myślę zebyś nie był szcześliwy gdyby cos takiego się Tobie przytrafiło Pozdrawiam
Dosyć przypadkowo obejrzałem ten film i zrobil wrażenie mimo, że nie przepadam za tym rodzajem kina i mimo, że film jest poprostu piękną bajką. Ale jak dla mnie bardzo dobry film.
pinokio cos mi sie wydaje ze po tym poście nos ci sie wydluzył na 2 metry buehahahaa
PS te twoje wielkie litery sa żałosne a z zalosnikami nie ma co dyskutowac
skoro nie dyskutujesz a zalosnikami to po kiego grzyba sie wpisywales, tak z nudow czy lubisz innym grac na nerwach albo moze jestes tak glupi ze nie wiesz co piszesz
wiesz co- współczuje ci. bo ja wole być łatwowierna i naiwna, ale mieć uczucia i wzruszac sie, kiedy widze coś romantycznego, pięknego...ty tego niestety nie potrafisz, życze powodzenia z takim nastaiwniem cya
To co napisałeś oznacza tylko tyle, że niestety nie myślisz nad tym co oglądasz. Nic więcej...
jak oglądałem ten film to myslałem aż za dużo a to dlatego że było tak nudno że niemogłem doczekać sie konca
napisales Pinokio(to dlatego ze jestes chudy jak patyk czy ze masz nos dlugi na metr?) ze jest w top 100 swiat bo byla dobra reklama i ludzie oddaja na niego glosy... ale nikt im nie kaze oceniac go tak wysoko...
To mogłeś wyłączyć go i nie oglądać do końca. Co ciebei przy nim trzymało? skoro mówisz że kicha a nie film.
to w takim razie po jakiego grzyba oglądałeś ten film a teraz narzekasz????????????????????? ?????????????????????????????
Jak się zaczyna ogladać film to sie go probuje niekiedy na sile skończyc.Każdy ma nadzieje,ze przynajmniej zakończenie będzie dobre hmm albo przynajmniej znośne ale nieeee.Tutaj wszystko bylo na nie.Film typowo dla zrytych romantyczek.
Wiesz co nie uwazam się za i z PEWNOŚCIA NIE JESTEM "zrytą romantyczką" jak to opisales/as...... Nie obrazaj ludzi, ktorym ten film się podobal, bo być moze niektorzy z nich maja w głowie troche wiecej niz ty. Napisz poprostu dlaczego ci sie nie podoba - ja wiem , ze kazdy ma swoje zdanie, ale nie przezywaj tych, ktorzy w tym filmie dostrzegli cos więcej niz tylko prostą fabułe...
Wiem że masz prawo wyrazić swoją opinię, ale nie w taki sposób - powiedz po prostu co ci sie nie podobalo w tym filmie a nie gadasz zupełnie bez sensu!I w ogóle po co zaczynasz coś z jakąś kontynuacją, której nie ma i nie będzie?Może to twoja wyobraźnia tak cie pognębia.A może robisz to tylko dlatego żeby twój temat uzyskał dużo odpowiedzi?Bo tak przeważnie jest - kto krytykuje film jest krytykowany.
Dobrze,ze jest ktos taki jak Pinokio. Film jest totalna kapa.Daremne w tym filmie jest wszystko. Tandetne dno.
PINOKIO - twoja wypowiedź tylko potwierdza fakt, ze faceci są kompletnie puści i pozbawieni uczuć;-))))))))))))))))))))))) )))))
A z tym się nie zgodzę. Znam mnóstwo facetow, ktorzy byli tym filmem zachwyceni i wielu obcych pisało do mnie na gg, by porozmawiac o tym filmie. Dużo z nich przyznawalo sie, ze uronili nie jedną łzę podczas jego oglądania...Wiadomo byyli tez tacy których film śmieszyl i oczywiście śmiali sie z niego - ci nieczuli i niedostrzegający prawdziwego sensu tego filmu równiez istnieją, no ale coz.....
Niby schematyczny melodramat, prosty, prosta fabula, ale z drugiej strony cos tak niezwyklego, bo milosc z jednej strony chyba taka jest - prosta ale i skomplikowana....I chyba dlatego wlasnie ten film taki jest... Ale nie chce mi sie powtarzac - tyle juz o tym filmie napisalam - tylko wciąz wydaje mi sie ze jeszcze nie wszystko to co chcialam, bo nie umiem do konca wyrazic swoich emocji po jego obejrzeniu....
KaSiEk - no to miałaś szczęście, że trafiłaś na takich facetów, a niewiele takich jest, niestety, co widać nawet na tym forum. Ale to co napisałam w WIĘKSZOŚĆI facetów (czyli, że są pozbawieni uczuć) zdania nie zmienię.
Wielkie rozczarowanie, nudziłem się przez 1,5 h... w pełni popieram mistss'a. Pozdrawiam!
Moge byc nawet "zryta romantyczka'ale widzialam ten film kilkanascie razy.opowiada wspaniala historie o milosci i o tym jak ludzie w imie milosci potrafia sie zmienic na lepsze lub po prostu odnalezc samych siebie.Film jest jednym z lepszych jaki widzialam i przyzam ze zanm kilku kolesi ktorym tez podobal sie film.
Faceci, którym się film nie podobał poprostu albo nie wierzą w prawdziwą miłość i jej nigdy nie doświadczyli (ale oczywiście, zaraz będą pisać, że to nieprawda, hehe - i tak swoje wiem). W ich języku miłość oznacza zabawę. (Oczywiście nie wszyscy są tacy, tylko, że dziwnym trafem ciężko trafić na porządnego faceta;-)) Nie adresuję tego do płci brzydkiej, więc sobie możecie darować durne komentarze).