Jest to jeden z najpiękniejszych filmów jakie w życiu widziałam... genialna obsada (Mandy Moore i Shane West - lepszej pary do tego filmu nie można byłoby wybrać), genialna ścieżka dźwiękowa (Switchfoot, Fuel,... i oczywiscie Mandy Moore, której głos mnie wręcz oczarował do tego stopnia, że aż ściągnęłam sobie jej płytę). Film piękny, wzruszający, klimatyczny. Jest to nie tylko film o miłości, ale także o przyjaźni, przebaczeniu, wierze... Ten film powinien obejrzeć każdy... Ocena 10+
"Jest to jeden z najpiękniejszych filmów jakie w życiu widziałam..."
W takim razie niewiele w życiu widziałaś filmów :_)
i to mówi fan "Zazanego na piekło" czy "Rocky'ego 4"
żenujące...
Szkoła uczuć to jeden z najlepszych filmów romantycznych, czy tegochcesz czy nie. dlatego ma taką ocene i bardzo się z tego cieszę...
Jak dla mnie nie jest to najpiekniejszy film jaki w życiu widzialem ale zgodze sie że jest bardzo dobry, na poczatku myslalem ze to jakis badziew ale po obejrzeniu musze powiedziec że dał mi troche do myślenia POLECAM na pewno czolówka jezeli chodzi o filmy tego typu...pozdro
Nie fan ""Zazanego na piekło" czy "Rocky'ego 4"" lecz miłośnik dobrego ambitnego kina.
Szkoła uczyć to nie jest na pewno jeden z najlepszych filmów tego typu. Wykonanie średnie i scenariusz jak maszyna do wyciskania łez.