Niestety takich dziewczyn jak Jamie Sullivan już nie ma :(
Co do dziewczyn sie mylisz. Ja sądzę, że nie ma takich facetow jak London. O tak jest wielu takich, jak byl na poczatku, ale nie znam takiego ktory moglby przejsc taka metamorfoze. Wszyscy ktorych znam sa tak plytcy jak London na poczatku...
oj...mylisz sie... sa tacy faceci!! oczywiscie sa tez takie dziewczyny, tylko trzeba uwaznie patrzec, obserwowac ludzi, trzeba zajzec im gleboko... w dusze
oj...mylisz sie... sa tacy faceci!! oczywiscie sa tez takie dziewczyny, tylko trzeba uwaznie patrzec, obserwowac ludzi, trzeba zajzec im gleboko... w dusze
Masz racje, nieczęsto zdarza sie spotkać kogoś chorego na białaczke. Nie zamydlajcie sobie oczu. Człowiek pod wpływem śmiertelnej choroby zmienia się bardzo (dotyczy to także osób wokół chorego). Niestety nawet pieniądze i popularność na nic człowiekowi się zdadzą, jeżeli ma wkrótce umrzeć.
są takie dziewczyny... wiem z autopsji... :-) i jestem bardzo szczęśliwy, że mogłem taką poznać... no i myślę, że na znajomości się nie skończy... :-D a faceci tacy jak London też są... to też wiem z autopsji ;-)
jak za odjęciem różdżki;)
Jasne, że zarówno kobiety takie są jak i mężczyźni, którzy są wstanie się zmienić.. ale jeśli chodzi o mężczyzn, to często cień dawnego ja powraca do nich...czasami za nim tęsknią... A kobieta... nie ma ideałów i to właśnie jest piękne.. że każda jest inna i na swój własny sposób wyjątkowa!:)
A który z panów umówił by się z taką dziewczyną jaką wykreowała Mandy Moore. Takie dziewczyny omija sie z daleka wielkim łukiem. Pozdrawiam:)
W połowie filmów produkcji amerykańskiej kobiety tego pokroju są celem zakładów... dziwne jak dla mnie, ale kilka takich filmów już było...
No wlasnie, tylko w takich sytacjach chłopak jest zmuszony do umówienia sie z taką dziewczyną:) Wiec troche nie zgadzam sie z założycielem tego tematu, bo takich dziewczyn jest wiele, ale co z tego gdy faceci nie zauwazają wartości moralnych kobiet.
Są ale coraz mniej :) Błyszczą jak perły pomiędzy kandydatkami do "złotych pustaków" "złotej barbi " i "prawie nic nie mam na sobie" z opisami typu "lubię manieczki i fajnych kolesi w tiuningowanych autach" , sam znam taką osobę z którą się kiedyś spotykałem , podobna do niej nawet z rysów twarzy, gestów i mimiki, to nadal moja przyjaciółka i bratnia dusza. Czy ja jestem podobny do niego chyba trochę z wyglądu aż dziwnie mi się oglądało ten film. Okrutna prawda jest taka że jak się ma 18 lat to się nie dostrzega wnętrza, nie jest się cierpliwym, szacunek dla samego siebie odbiera się jako oziębłość i się wypuszcza takiego kogoś z rąk potem druga szansa na spotkanie kogoś kto stanowi kwintesencję kobiecości i relikt minionych czasów może już się nie powtórzyć. Pozdrawiam
Oczywiście że są, tylko trzeba umieć dostrzagać takie dziewczyny. Wiadomo że na ulicy nikt się nie ogląda za skromnie ubranymi dziewczynami, tylko woli te które mają coś odsłoniętego lub dobrze wyeksponowanego. Uwierz mi że gdybyś chciał znaleźć taką dziewczyne nie musiałbyś długo szukać
"....Wiadomo że na ulicy nikt się nie ogląda za skromnie ubranymi dziewczynami"
mylisz się jeżeli tak uważasz, plis nie wkładaj wszystkich facetów to tego samego worka... :)
ale nie powiesz mi chyba że kiedy na ulicy zobaczysz dziewczyne w starym, rozciągniętym swetrze i w spodniach "marchewach", to sie za nią oglądniesz :D
Uwarzam ze sa takei dziweczyny ale stanowia rzakodsc w naszym spoleczenstwie, bo kto bys sie ogladal za laska ktora wierzy w boga i ubiera sie inaczej nirz inne ) morzecie mi wierzyc albo nie ale sam mialem stycznsoc z tak podbna osoba ale niesty nie wyszlo bo zawaliłem sprawe(