Od dawna szukam pewnej piosenki ale niestety nie wiem jaki ona nosi tytul ani kto jest jej wykonawcą. Mianowicie chodzi mi o piosenkę, która idzie, podczas gdy Landon i Jamie tańczą razem na balkonie w domu Jamie ( on już wie, że ona jest chora, i to jest juz po tym jak poprosil swoją matke zeby go nauczyla tanczyc).Potem ta piosenka dalej idzie podczas sceny gdy oni siedzą na lawce i Landon glaska Jamie po ramieniu, a ona ma zamknięte oczy. To dla mnie cholernie wazne :)
Prosze o pomoc, a jesli ktos zna wszystkie utwory jakie pojawily sie w tym filmie to prosze zeby mi je napisal.
Pozdrawiam
Witaj Kasia to milo ze tak film ci sie podobal oraz ta piosenka.Zapewne chodzi ci o utwor :Mandy Moore and Jonathan Foreman-"Someday We'll Know".Jesli bedziesz miala problemy ze znalezieniem utworu to odpisz a wysle ci ja na maila Pozdrawiam ):)).
Film jest poprostu przepiękny i szalenie mi się podobał :) Wielkie dzięki za pomoc przy tej piosence :) Teraz spróbuje ją sobie ściągnąć.
Buziaki dla Ciebie :*
Pa pa
Jest!! Ściągnęłam z emula. Super jest ta piosenka! Jakby ktoś chcial pogadac o tym filmie i nie tylko to zapraszam : moje gg 6252041.
Zapraszam !!!!
Napisałaś że jeżeli znamy jakieś utwory to zebysmy napisali a więc:D
-Mandy Moore "Itś gonna be love(jest świetna,wtedy w samochodzie co on przyklejał jej tatuaż)
-Mandy Moore "Only hope" (tedy co śpiewała na tym spektaklu:D)
-Mandy Moore "Cry" (na samym końcu jak Landon stoi nad stawem i ją wspomina)
-New Radicals "Mother we just"(wtedy kiedy min on uczy tego chłopca matematyki,powtarza role,mijają się na korytarzu na początku filmu)
-Nie pisze wykonawcy tylko poprostu a walk to remember a tytuł to "Dancin in the moonlight" ta piosenka leci wtedy jak Landon zabiera Jamie na granice stanów,ona rzuca mu się na szyje:))
-Mandy Moore "The lighthouse"ona śpiewa tę piosenkę w kościele
-Switchfoot "a dare you to move" ona leci gdy landon po tym jak się dowiedział że jamie jest chora wraca od ojca i jedzie samochodem
Na razie tyle pisz do mnie na gg 8817305Pa:*
Po przeczytaniu komentarzy stwierdziłam ze troszkę za mało wypisałam ci tych piosenek:).No cóż te które ci napisałam są łatwo rozpoznawane:))Pozdro:*
Ale ja zebralam tytuly piosenek ze wszystkich komentarzy i stron o tym filmie i dlatego mam juz pelny soundtrack ze "Szkoly uczu"....Są tez tam piosenki o ktorych tu ikt nie pisal, ale ja je sobie wygrzebalam. Dzięki za pomoc, bo te tytuy naprawde mi sie przydaly. Jak bede miec chwilke czasu napisze calą liste utworów, żeby inni mogli skorzystac tez :) Caly film jest swietny, ale muza w nim noramalnie rządzi :) Soundtrack dorównuje nawet filmowi Rocky IV...A od malego jestem fanką calej serii Rocky wię c to dla nie duzo znaczy...uhhh rozpisalam sie...Jeszcze raz dzieki serdeczne i do uslyszenia :*
Pozdrawiam
Ja rzadko jestem na gg, ale jak bylam ostatnio chcialam do Ciebie zagadac, no ale niestety nie bylas dotępna :( Jak bedziesz to napewno cos napisze...Pogadamy moze wtedy :)
Pozdro jeszcze raz :)
hej. Napisałas że masz już cały soundtrack z filmu. Mi brakuje niestety kilku piosenek a dokładnie to:
1: "Dancing in the moonlight"
2: Cold "No one"
3: "So what does it all mean?"
4: "Mother, we just can't get enough"
Jeżeli Ty lub ktoś inny posiada te piosenki to prosze o kontakt na gg: 8453049 lum mailem ydna@onet.eu
Bardzo mi natym zalezy, bo film był wspaniały, a ścieżka dźwiękowa po prostu uzależniła mnie:)
hej. Napisałas że masz już cały soundtrack z filmu. Mi brakuje niestety kilku piosenek a dokładnie to:
1: "Dancing in the moonlight"
2: Cold "No one"
3: "So what does it all mean?"
4: "Mother, we just can't get enough"
Jeżeli Ty lub ktoś inny posiada te piosenki to prosze o kontakt na gg: 8453049 lum mailem ydna@onet.eu
Bardzo mi natym zalezy, bo film był wspaniały, a ścieżka dźwiękowa po prostu uzależniła mnie:)