PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33295}

Szkoła uczuć

A Walk to Remember
2002
7,5 236 tys. ocen
7,5 10 1 236105
5,1 26 krytyków
Szkoła uczuć
powrót do forum filmu Szkoła uczuć

witam, jak w tytule szukam pewnego filmu. z tego c pamiętam na plakacie byli
nastolatkowie na aucie a za nimi impreza. Film był o nastolatkach, którzy lubili pić alk i palić.
pamiętam, że dziewczyna miała chłopaka ale on chyba wolał zostać w domu niż iść na
wielką impreze na której całowała się z czarnoskórym kolegą. tam na imprezie( na swiezym
powietrzu) była bijatyka. Chłopacy z filmu chyba grali nawet w zespole. Główną bohaterką
była blondynka lecz nie pamiętam nazwiska. Bodajże w tytule było imię bądź nazwisko. NIe
wiem czy komuś wpada do głowy pomysł z nazwą filmu, ale byłabym wdzięczna z każdej
pomcy ;)

xdaruniax93

gdyby dodać, że to było w moskwie brzmi jak "bikiniarze";) tez bohaterka blondynka, potem zaszła w ciążę z tym czarnoskórym. nie wiem, czy tego szukasz, ale skojarzyło mi się z tym samochodem i imprezą w tle.
http://www.recenzenci.pl/blog/wp-content/uploads/2009/11/bikiniarze_poster.jpg

ocenił(a) film na 10
konstans_11

hmm dzięki za pomoc, ale niestety to nie ten film. na samochodzie siedziala tylko ta dziewczyna z chlopakiem <blondyn> a tle byla wlasnie impreza, a z tamtym czarnoskorym sie całowała w lesie ale on zaraz z tamtąd wybiegł bo zaczęła się, że tak powiem, rozróba w miejscu imprezy.
ale i tak wielkie dzięki, że za próbę pomocy ;)