ten film naprawdę mnie poruszył , wzruszył . Jest niesamowity <3
naucz się ortografii bo twoje zdanie nie ma sensu !
,, poruszył , wzruszył'' ???
hahahaha
Nie wiem co to ma wspólnego z ortografią , jak już coś to są to błędy językowe , ale nie zmieniam zdania na temat tego filmu i uważam nadal , że ; ten film naprawdę mnie poruszył , wzruszył . Jest niesamowity <3
Tak już jest jak się umię tylko kogoś krytykować ... ;)
to tempolu , że nie lubię jak ktoś przeklina .
sama się ogarnij aniu bo żal mi cię....
Typowa wypowiedź dziecka neo ;)
Ile ty masz lat wgl co ?
Twoje opinie są poniżej poziomu ...
Skończmy tą dyskusję , ponieważ jest ona całkowicie bez sensu . Jedynie się zbłaźniasz :)
I zwracaj się do mnie z należytym szacunkiem .
Hmmm a ja na przykład nie lubię, jak ktoś wyśmiewa i obraża inwektywami innych użytkowników forum. Trochę kultury...
Dziwne pytanie, ale odpowiedź nie jest zbyt trudna, więc kulturalnie odpowiem - nie. Natomiast nie widzę związku Twojego pytania z moją wypowiedzią? Czytając temat zaintrygowały mnie Twoje obraźliwe wypowiedzi, postanowiłem zwrócić Ci uwagę, licząc, że może trochę przystopujesz. Zresztą chyba słusznie, bo post z inwektywą pod adresem "anulka11148" został już zablokowany przez administratorów. Wydaje mi się, że moja wypowiedź w tym temacie, nie jest jakimś naruszeniem regulaminu a tym bardziej nie jest niekulturalna. Niestety widzę, że pomimo moich dobrych intencji, moja uwaga zamiast pomóc, jeszcze bardziej Cię nakręciła. Do tego stopnia, że aż musiałeś włączyć capslock. Zupełnie niepotrzebnie, nie mam problemów ze wzrokiem ani z czytaniem a ton tej wypowiedzi da się wyczuć bez wielkich liter...