PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33295}

Szkoła uczuć

A Walk to Remember
2002
7,5 236 tys. ocen
7,5 10 1 236105
5,1 26 krytyków
Szkoła uczuć
powrót do forum filmu Szkoła uczuć

Piękny

ocenił(a) film na 10

Aż brak mi słów aby opisać ten film.Jeden z piękniejszych jakie widziałem

ocenił(a) film na 10
Seadramon

Twiom zdaniem jeden z piękniejszych, moim zdaniem najpiękniejszy xd
Jaki dotąd widziałam ^^

ocenił(a) film na 10
olka0902

piekny

ocenił(a) film na 10
Seadramon

wypowiedz sie na temat nowej wersji ;D

:P

ocenił(a) film na 9
Seadramon

Rzeczywiście bardzo wzruszająca historia. Przepłakałam połowę filmu i jeszcze pół godziny po zakończeniu filmu ;) Szkoda tylko, że taka miłość w rzeczywistości się nie zdarza.

Seadramon

Jeden z piękniejszych? Szczerze, to dziwię Ci się, Seadramon, że tak uważasz.. Powinieneś mieć wyrobiony gust po obejrzeniu tych filmów, które masz np. w ulubionych.. albo to po prostu jakaś Twoja słabostka do przeciętnych melodramatów.. :| cóż, każdy ma swoje zdanie.... Mnie osobiście ten film ani grzeje, ani ziębi.. ot taka sobie produkcja do obejrzenia w nudne popołudnie..

ocenił(a) film na 10
green_gherkin

Gust to ja mam wyrobiony acz kolwiek nie każdy go szanowny panie green_gherkin rozumie. Tego filmu nie nazwał bym przeciętnym melodramatem ale szanuje twoją opinię. Droga olka0902 jeśli masz na myśli wersję nową to tą z 2002 i to o niej właśnie pisałem.

Seadramon

Zatem może Ty mi odpowiesz, szanowny Panie Seadramon, co w Pańskich oczach sprawia, iż stawia Pan owy film ponad przeciętnymi melodramatami?.. Pisząc, że nie rozumiem Twojego gustu miałam na myśli, że wraz z całkiem dobrymi produkcjami umieściłeś także 'Walk to Remember', co jest zaskakujące, gdyż ten film nadzwyczajny nie jest. Po prostu nie jest.. Przekonaj mnie, że jest inaczej.

ocenił(a) film na 10
green_gherkin

Też uważam, że ten film był jednym z najpiękniejszych jakie kiedykolwiek widziałam, a książka jeszcze lepsza. Ja także przepłakałam połowę zarówno książki jak i filmu. Niezbyt rozumiem ludzi, którzy mówią, że jest przesłodzony. Właśnie to jest jeden z filmów o miłości które nie są przsłodzone. naprzykład "tylko mnie kochaj". to było dziwne. na ten film można powiedzieć że był przesłodzony. wydarzenia z niego raczej są mało prawdobodobne w prawdziwym życiu. Zaś wydarzenia ze "Szkoły uczuć" są bardzo prawdopodobne.(I to jest najbardziej przygnębiające.)Jestem autentycznie chora na punkcie tej historii...

Seadramon

Tak! <3 Ja tez jestem nim zachwycona ! Serio, naj naj naj i jeszcze raz najpiękiejszy film jaki kiedykolwiek obejżałam! ciągle słucham piosenek z tego filmu, m. in. "only hope" i "you". Cudoo! :* tak kocham ten film, ze zaraz umre, no! <33 i nie wiem, jak komus moze sie nie podobac ten film, nie wiem, no! ah! <33 A na filmie ryczłam(tak pod koniec) jak głupia ! :) na pewno nie zapomnego tego filmu ! ;]

ocenił(a) film na 10
czekoladaa

noooooo w końcu! ja też ciągle słucham piosenek z filmu. też only hope, już znam na pamięć, i cry. nawet na komórke sobie nagrałam filmiki z filmu i piosenki wgrałam. mam totalną obsesję na punkcie tego filmu, i chyba nie ma dnia w któym bym o nim nie myślała...
"nasza miłość jest jak wiatr-nie widzę jej, ale czuję" podoba mi sie ten tekst :)

Seadramon

Hmmm, szczerze mówiąc to mimo wszystko bardzo trudno mnie doprowadzić do łez podczas filmu, jednak on jest wyjątkowy. Mogę go oglądać w kółko ,a i tak reakcja będzie taka sama, czyli zapłakana. Ukazuje on wszystkie strony miłości ,o których wielu z nas marzy ze świadomością ,że to mało realne <33, jednak każdy ma prawo do swojego zdania:))

ocenił(a) film na 10
Seadramon

batman zobacz drugi