PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33295}

Szkoła uczuć

A Walk to Remember
2002
7,5 236 tys. ocen
7,5 10 1 236109
5,1 26 krytyków
Szkoła uczuć
powrót do forum filmu Szkoła uczuć

Wiedząc żę drugiej części nie będzie prosze abyście zaproponowali mi jakieś podobne filmy do tego ... o tej samej tematyce itp... :-] będę wdzieczna :*

xmaluszekx

Eh,te nastolatki!:D Fajna jest "Szkoła uwodzenia"(ale pewnie już oglądałaś) ale tylko 1.częśc!(na drugą nawet nie patrz!). Jest też świetny film też z Mandy Moore z 2003 r. "How to deal"(nie pamietam polskiego tytułu-sprawdź na stronie).Film jest bardziej realistyczny od"Szkoły uwodzenia".I jeszcze "Ostra jazda" jest spoko (komedia,ale wszystko rozchodzi się w niej o dziewczynę:))

xmaluszekx

Romantycznym:] filmem jest jeszcze " Słodki listopad" z Keanu Reeves'em. Film opowiada mniej więcej o tym samym co "szkoła uczuć" lecz kończy sto razy gorzej:( .Gdy go oglądam nigdy nie mogę opanować się od płaczu.
ahh...

ocenił(a) film na 10
xmaluszekx

Wydaje mi się, że podobnym filmem do "Szkoły uczuć jest "Cała ona", ale penie ten film już oglądałaś. W nim chodzi o to samo: popularny chłopak poznaje dziewczynę, która jest pośmiewiskiem szkołyi... zakochuje się w niej...

ocenił(a) film na 10
xmaluszekx

Wydaje mi się, że podobnym filmem do "Szkoły uczuć jest "Cała ona", ale penie ten film już oglądałaś. W nim chodzi o to samo: popularny chłopak poznaje dziewczynę, która jest pośmiewiskiem szkołyi... zakochuje się w niej...

xmaluszekx

Np.: 'Lovers concerto', ale to tylko w divxie....

ocenił(a) film na 8
The_Perfect_Drug

jeli podobała wam sie szkoła uczuć to zachęcam do obejżenia innych filmów tergo samego autora który napisał Jessienną miłość (szkoła uczuć) - List w butelce i Pamiętnik