Wiedząc żę drugiej części nie będzie prosze abyście zaproponowali mi jakieś podobne filmy do tego ... o tej samej tematyce itp... :-] będę wdzieczna :*
Eh,te nastolatki!:D Fajna jest "Szkoła uwodzenia"(ale pewnie już oglądałaś) ale tylko 1.częśc!(na drugą nawet nie patrz!). Jest też świetny film też z Mandy Moore z 2003 r. "How to deal"(nie pamietam polskiego tytułu-sprawdź na stronie).Film jest bardziej realistyczny od"Szkoły uwodzenia".I jeszcze "Ostra jazda" jest spoko (komedia,ale wszystko rozchodzi się w niej o dziewczynę:))
Romantycznym:] filmem jest jeszcze " Słodki listopad" z Keanu Reeves'em. Film opowiada mniej więcej o tym samym co "szkoła uczuć" lecz kończy sto razy gorzej:( .Gdy go oglądam nigdy nie mogę opanować się od płaczu.
ahh...
Wydaje mi się, że podobnym filmem do "Szkoły uczuć jest "Cała ona", ale penie ten film już oglądałaś. W nim chodzi o to samo: popularny chłopak poznaje dziewczynę, która jest pośmiewiskiem szkołyi... zakochuje się w niej...
Wydaje mi się, że podobnym filmem do "Szkoły uczuć jest "Cała ona", ale penie ten film już oglądałaś. W nim chodzi o to samo: popularny chłopak poznaje dziewczynę, która jest pośmiewiskiem szkołyi... zakochuje się w niej...