najlepszy FILM jaki widziaŁam, niesamowite :-)) Oglądam go zawsze gdy mam smutne dni, w tedy za kazdym razem płacze i zastanawiam sie dlaczego to ich spotkało ?
Chcialabym zauważyć że ten film wzrusza tylko dziewczyny ... DLACZEGO ? Przeciez to piękna historia miłości identycznie jak w Love Story =] Marzę żeby przeżyć w życiu taką miłość jak w tym filmie, żeby ktoś mnie pokochał jak Landon pokochał Jami. Nie rajcują mnie związki na jedną noc ... Wiem że to tylko film i wątpie w to żeby kiedyś coś takiego sie wydarzyło,chociaż może ... =]
pozdro ;D My # gg : 5400705 ;-)
Witaj, nie zgadzam się z Tobą że ten film wzrusza tylko dziewczyny. Gdy pierwszy raz go obejrzałem wywarł na mnie piorunujące wrażenie :) Miał to być - "kolejny film oglądany w wieczorne popołudnie" ale ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu okazał się być prawdziwym skarbem, współczuje ludziom którzy go nie dostrzegają (sądząc po topic-ach), kończe juz, pozdrawiam :*
niestety do BARDZO niewielkiej ilosci chłopaków trafia przesłanie tego filmu. Wręcz smieja sie: jak mozna cos takiego ogladac??!! ....... :/
Na niekorzyść moja i innych dziewczyn taka miłość jaka połączyła Jamie i Landona jest mało realna... :/ Polecam także książkę na której oparto pomysł scenariusza: Jesienna miłość Nicholasa Sparksa. Pozdro
ah i jeszcze jedno! rada na owe smutne dni: posłuchaj sobie piosenek z filmu! naprawde dobrze dzialaja pozdro