PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33295}

Szkoła uczuć

A Walk to Remember
2002
7,5 236 tys. ocen
7,5 10 1 236105
5,1 26 krytyków
Szkoła uczuć
powrót do forum filmu Szkoła uczuć

Lubie wiele filmow i troche chyba juz widzialem, i juz dawno nie bylem w kinie ze wzgledu na to ze ogladam raczej na kompie ze wzgledu na to ze moje miasto jest malei premiery sa strasznie opuznione. Nie mniej jednak na ten film poszedlem do kina i tam go zobaczylem 1 raz i musze powiedziec ze mile mnie zaskoczyl bo ja rczej nie obiecywalem sobie wiele po Mandy Moore. Nie mniej jednak genijalnie dobrany soundtrack, sprawil ze glos Mandy bardzo dobrze sie dopaslowal. Widzialem w kinie ten film dwa razy bo bardzo mnie wciagnal. Mi osobiscie pokazal ze w zyciu sa zeczy naprawde wazne. Wcesniej do spraw milosnych nie przywiazywalem wielkiej wagi nie mniej poi oglanieciu tego filmu wiele sie zmienilo. Film ten opowiada oczyms bardzo nie zwylkym i wcami mi nie preszkadza nie nie jest dokladnie taj jak w ksiazce opisane:). Ksiazka ma swoj urok podonie jak film i pomimo ze nie sa identyczne doskonale fil oddaje klimat ksiazki. Gorąco polecam arowno film jak i ksiazke. Ksiazka jest cieniutka i tak naprawde che sie aby nigdy sie nie skoczylo jej czytac:).