PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33295}

Szkoła uczuć

A Walk to Remember
2002
7,5 236 tys. ocen
7,5 10 1 236056
5,1 26 krytyków
Szkoła uczuć
powrót do forum filmu Szkoła uczuć

Mam ogromną prośbę do fanów filmu "Szkoła uczuć", którzy posiadają wymienione piosenki ze ścieżki dźwiękowej tego wspaniałego filmu. Chodzi mianowicie o "Someday We'll Know" - Mandy Moore,Jonathan Foreman, "Dancing in The Moonlight" - 2001 Remix Toploader, "Learning To Breathe" - Switchfoot. Tak więc jeśli ktoś posiada te ( i inne) piosenki to czy mógłby wysłać mi je e- mailem? Naprawdę bardzo mi na tym zależy, film obejrzałam niedawno, ale zrobił na mnie piorunujące wrażenie i dlatego chcę móc słuchać sobie tych piosenek i myśleć, o tym, że szkoda, że życie nie toczy się tak jak w tym filmie... A oto mój adres: idusia@op.pl Z góry bardzo dziękuję!!!

ocenił(a) film na 10
Idusia

całkowicie się z Tobą zgadzam.ach szkoda, szkoda....Właśnie ściąga mi sie ostatnia prześlę Ci je jutro jezeli tylko dam rade. Mam juz caly, DOKLADNIE CAŁY soundtrack z tego zajebistego filmu! Ale super :) Jak cos to piszcie, a własnie wie ktos gdzie mozna w Krakowie tanio kupic ksiązke "Jesienna milosc" albo w tlumaczeniu polskim, albo w jezyku oryginalnym czyli po angielsku? Ciekawe czy jest w Taniej Książce....No nic, postaram Ci sie przeslac te utwory :)
Pozdrawiam papa

ocenił(a) film na 10
_KaSiEk_

ej a nie masz jakiegokolwiek programu do sciągania muzyki? na emulu np znajdziesz je DOKLADNIE WSZYSTKIE........

ocenił(a) film na 10
Idusia

Niestety nie posiada,ale najlepsze rozwiązanie to np. emule