Mam ogromną prośbę do fanów filmu "Szkoła uczuć", którzy posiadają wymienione piosenki ze ścieżki dźwiękowej tego wspaniałego filmu. Chodzi mianowicie o "Someday We'll Know" - Mandy Moore,Jonathan Foreman, "Dancing in The Moonlight" - 2001 Remix Toploader, "Learning To Breathe" - Switchfoot. Tak więc jeśli ktoś posiada te ( i inne) piosenki to czy mógłby wysłać mi je e- mailem? Naprawdę bardzo mi na tym zależy, film obejrzałam niedawno, ale zrobił na mnie piorunujące wrażenie i dlatego chcę móc słuchać sobie tych piosenek i myśleć, o tym, że szkoda, że życie nie toczy się tak jak w tym filmie... A oto mój adres: idusia@op.pl Z góry bardzo dziękuję!!!
całkowicie się z Tobą zgadzam.ach szkoda, szkoda....Właśnie ściąga mi sie ostatnia prześlę Ci je jutro jezeli tylko dam rade. Mam juz caly, DOKLADNIE CAŁY soundtrack z tego zajebistego filmu! Ale super :) Jak cos to piszcie, a własnie wie ktos gdzie mozna w Krakowie tanio kupic ksiązke "Jesienna milosc" albo w tlumaczeniu polskim, albo w jezyku oryginalnym czyli po angielsku? Ciekawe czy jest w Taniej Książce....No nic, postaram Ci sie przeslac te utwory :)
Pozdrawiam papa
ej a nie masz jakiegokolwiek programu do sciągania muzyki? na emulu np znajdziesz je DOKLADNIE WSZYSTKIE........