Nie zgadzam się z twoją opinią, film był naprawdę bardzo dobry... Jeżeli nie trawisz tego filmu to po co w ogóle zaczynasz go oglądać...[LOL]
Najpierw się zjada, a później trawi... gwoli ścisłości;) A filmik rewelka według mnie.
Jeśli chodzi o filmy młodzieżowe to jest to mój faworyt, choć trzeba przyznać, że nie ma w tym gatunku zbyt wyrafinowanej konkurencji. Mimo iż film wydawałoby się niczym się nie wyróżnia, to jednak ma swoją magię, dzięki której wrócę do niego jeszcze wiele razy :)
ja sie zgadzam !!!!! film dno totalne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja się nie zgadzam z autorką postu..(każdy może mieć swoje zdanie)... ale dopisuje się do wypowiedz Qshell....
według mnie, film bardzo ciekawy.
pouczający, dużo daje do myślenia.
na samym końcu się popłakałam ;(.
Film wg. mnie jest beznadziejny... Wepchnijmy chorą laskę i typa, który ma
się zmienić z takiego "cool" na wrażliwca... Opowieść chyba dla brzydkich
kaczątek, które wierzą w miłość od pierwszego wejrzenia... To jest jedyny
film, któremu na razie dałem 1... Ponadto ten film jest tak przewidywalny,
że wiedziałem dokładnie scena ze sceną co się stanie... A taki inteligentny
to nie jestem. Jeżeli komuś ten się film podobał, to jest strasznie naiwny,
albo strasznie głupi... On jest tak przesłodzony, że już po tonie cukru
czułbym się lepiej... To jest najgłupszy film, który chyba powstał... Ale
jaki film tacy fani...
To ja chyba jestem strasznie głupia jak to ująłeś/aś bo mi się film podobał....może i dla ciebie jest banalny i przesłodzony..ale jak dla mnie on ma coś w sobie... i nie jest to kolejna komedia w stylu American pie opowiadający sam/a wiesz o czym....
Film jest piękny mogłabym oglądac go codziennie a tobie jeśli się nie podoba to tylko twoje zdanie!A Mandy Moore tak jak i Shane West zagrali cudownie nie wyobrażam sobie w ich rolach zobaczyć innych aktorów.
Dla mnie strata czasu..Banalna opowieść o wielkiej miłości, która właściwie nie wiadomo kiedy się zaczęła z przewidywalnym, ckliwym zakończeniem. W kinie nie brak takich filmów. Jedyny plus to muzyka,
chociaż umilała czas.
Do Mouses'a!!!
No rzeczywiście mądry to ty chyba nie jesteś skoro dałeś 1...ten film to historia,która się zdarzyła naprawdę.ten chłopak naprawdę się zmienił z cool na wrażliwca dzieki tej dziewczynie,a że los dał im po ślubie być ze sobą 2 miechy jeszcze to niesprawiedliwe.jemu też byś powiedział,że to głupie itp.egoista z ciebie.
takie jest moje zdanie na temat twojego wpisu.
A co do ostatniej wypowiedzi z dzisiaj:
film nie jest słaby i banalny.nie wiesz co dobre.
a właściwie to ci co nie lubią filmu i go krytykują to po co wogóle się wypowiadają na temat tgo filmu.schowajcie sie <LOL>
A czemu niby miałbym się nie wypowiadać? Każdy ma prawo do swojej opinii. Ech, niektórzy to wprowadziliby karę śmierci za krytykowanie tego filmu.
Głupi jesteś!!!!Jaka kara śmierci.ty jak coś powiesz to nie wiem czy mam sie śmiać czy płakać.ja wyraziłam swoją opinie,a ty pisz co chcesz sobie.
odezwał się mondrala.a ty to wszystkie filmy tak krytykujesz?ty też masz pewnie jakiś swój ulubiony film napewno.
a co do filmu szkoły uczuć:to jedni lubią taki film a inni nie.ja go b.lubie ale nie aż tak wariowała na jego punkcie jak to inni potrafią bezprzesady oki.
Nie obrażaj innych, jeśli dali temu filmowi 1, bo to tak samo głupie jak ocenienie go, jako arcydzieło. Film jest banalny i cukierkowy, ale jakieś pozytywy się zawsze znajdzie. Dla mnie zasługuje na 3, ogladałam gorsze filmy dla nastolatków.
Wypowiadam się na temat filmu- chociaż go nie lubię, bo po to jest ta strona- żeby wyrazić swoją opinię.