PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31887}

Szkoła uwodzenia 2

Cruel Intentions 2
2000
5,4 17 tys. ocen
5,4 10 1 17355
Szkoła uwodzenia 2
powrót do forum filmu Szkoła uwodzenia 2

Jedyna dobra rzecz w tym filmie to główna bohaterka (ale co to za pomysł żeby nagle Kathryn była blondynką??) która była całkiem niezła ale reszta... Aktor grający Sebastiana?? I ta dziewczyna, którą podrywał?? I ten wątek jak Kathryn oddaje sie Sebastianowi a on ją zostawia jest niedorzeczny, kłóci się z oryginałem :/ Brak mi słów po prostu...

smerfetka

zgadzam się z tym co napisałaś, poza jednym. Katheryn wygląda jak trochę starsza idiotyczna i niedoruchana Bożenka z klanu. Nie jest w ogóle ładna. Zwykły bogaty hamerykański podpicowany kur**szon. Przez 90% filmu miałem żywą nadzieję że coś ją nagle zabije i się niestety myliłem.

ocenił(a) film na 6
smerfetka

niby sie klucil z orginalem ale nie do konca. tak w 1 jak i 2 sebastian nie wykorzystuje swojej szansy bo nagle odzywaja sie w nim uczucia ze skrzywdzi ta droga tu danniel a w 1 annete. czytajac wszystkie opinie filmu dziwi mnie opinie ze koncowka jast fatalna, ta seria to nie american pie, ja uwazam koncowke ze plus mimo ze bylo sie jej mozna domyslic, przynajmniej ja sie domyslilem ale to chyba ze wzgledu ze najpierw widzialem "krzyk" pozdro dla kumatych