PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617373}
7,3 163 tys. ocen
7,3 10 1 162541
6,4 27 krytyków
Szybcy i wściekli 6
powrót do forum filmu Szybcy i wściekli 6

Mi sie podobał :)Ludzie to tylko film akcji czego chcieliście realizmu to obejrzyjcie sobie film biograficzny.To kino akcji i takie ma właśnie być !!!!Dla mnie film Bomba 9/10 Tyle w tym temacie

ocenił(a) film na 9
anubis2342

Ten film jest głównie nastawiony na brak realizmu i dzięki temu jest w nim tyle akcji. Też 9/10.

tihomax

Chociaż ty się zgadzasz heheh:)Świetnie wykonany od strony technicznej.Teksty Ronana rozwalały mnie hehehe:)Ogólnie fajne 2 godziny spędzone:)

ocenił(a) film na 6
anubis2342

Dlaczego od razu film biologiczny? Można zrobić film akcji, ale z umiarem. Nie musi być od razu na maksa przesadzony i absurdalny. Najważniejszy jest pomysł na film, którego tutaj nie było. Pomyśleli, że nawalą wszystkiego jak najwięcej i zmiksują razem, i będzie mega super wypasiony film. Wg mnie najgorszy z serii. Kompletne odejście od tego czym byli Szybcy i Wściekli.

Stachu7

Nie napisałem biologiczny hehhe Spójrz co napisałeś :) Ty masz takie zdanie ja takie la lubię taki młyn dla mnie film bomba :)Pozdrawiam :)

Stachu7

Czym według ciebie są Szybcy Wściekli????Dlaczego odeszli od serii ????

ocenił(a) film na 9
anubis2342

Chyba chodzi mu o to że nie ma już samych wyścigów. faktycznie gdzieś to się straciło po odrodze. Mnie to ogólnie bardziej pasuje.

Stachu7

Nielegalne wyścigi zostały zastąpione rozbudowaną fabułą i szybkimi zwrotami akcji. Gdyby 6 część była ciągnięta na tym samym patencie co poprzednie, to widz zanudziłby się na śmierć i odpuścił sobie po kilku minutach. Kino akcji najwyższych lotów i tyle w tym temacie. Póki co nikt nie zbliżył się klimatem do tej serii i prawdopodobnie tak zostanie jeszcze na długo ;) Ostatnia scena jak Hobbs wytyka Romanowi wielkie czoło zniszczyło system + Tej, który wypluwa napój ze śmiechu, niezastąpione. Humor w tym filmie też jest specyficzny i bardzo pasujący do tej serii.

ocenił(a) film na 7
anubis2342

Film fajny ale ponieważ poprzednim częścią dałem od 8 do 9 to ta jako najgorsza dostała 7 ale filmek fajnie sie oglada

ocenił(a) film na 9
anubis2342

haha nie przejmuj się tymi marnymi komentarzami ;-) Na filmwebie liczy się kto piękniej i "mądrzej" ułoży wypowiedź ;) Nie zawracaj sobie głowy komentarzami typu film słaby ... To nie jest film dla każdego, jeżeli Ci odpowiada, lubisz ten klimat to y`can feel better ;) ciesz się i olej ich.
Film 9/10 ;) obowiązkowo