Wchodzę sobie tak codziennie na YouTube obejrzeć trailer i właśnie przeczytałem komentarz, w którym ktoś mądry zauważył, że w minucie 2:48 zostało pokazane jak Letty uniknęła śmierci. Widzimy tam, że eksplozja samochodu zrzuciła ją z urwiska. Jest to krótka, sekundowa migawka i nigdy nie myślałem o tej scenie w ten sposób. Ktoś może mnie poprzeć? Zobaczcie: http://www.youtube.com/watch?v=p1QgNF6J1h0 minuta - 2:48
Faktycznie widac postać kobiety. Racja teraz nawet pobralam szybko i wścikle z ciekawości jest to ten sam samochód co w tym zwiastunie :)
Samochód może ten sam, ale w 4 części Letty dachuje na prostej drodze i nie ma tam urwiska .Specjalnie patrzyłam. Z resztą, dowiemy się w maju :)
Od początku wątpiłem w śmierć Letty a motyw końcowy w 5cz jeszcze mnie w tym utwierdził :) Jakoś nie było to dla mnie zaskoczeniem, dlatego że nie pokazali momentu gdy gineła, jedynie wypadek i moment gdy ten koleś do niej "strzela".
Racja dom wyobraźił sobie jak to mogło byc w czwartej czesci ,ale mam tez pytanie jak np sciognołes film 5 czesc szybcy i wsciekli to jak oglądałes ten film to ,jak czytał lektor to czasami było slychac jakis dziwny dzwięk jak by taki hasal ,i czy to zauwazyłes i to tobie przeszkadza czhy nie ?????
Ja nie mam pewności. Po prostu informuję, że ktoś z jutuba wskazał taką możliwość. Chociaż sam skłaniam się ku tezie, że to jednak Letty ;) Ale co tam, to nie takie ważne.